wolftü KaramBoL GodMode+Speed+AimBotUltra+TeamKill+AlwaysHeadShoot VB D3D MENÜLÜ

D3D9 Menülü Klan WS Lik Hack Gelsinmi

• Evet

Oy: 50 90.9%
  • Hayır

Oy: 5 9.1%

• Kullanılan toplam oy
    55
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEK TABANCA
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm Gençler Öncelikle Şuandan Bahsedeyim Oyuna İlk Olarak Yan Çarınızla Girin Oynayın Ban Yemiyosanız Kendi Hesabınızla Girebilirsiniz Herhangibi Olacak Aksi Durumda Sorumlu Değilimdir Herkez Bunu Bilerek İndirsin İlk Olarak kamp yerinde anti ahh ve anti ahhx2 açmayı unutmayın ban yersiniz

:resim:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

OYUNA GİRERKEN HİÇ Bİ ŞEKİLDE MENÜYE ELLEMEYİNİZ Çalışmayı durdurdu hatası verir

:yazı:

*İlk Olarark Rardan Loaderimizi Masaüstüne Atalım
*Loaderimizi Yönetici
Olarak Çalıştıralım Gelen msgleri Tamam Demeniz Yeterlidir
*Loader Açıldıktan Sonra Wolfteama Giriş Yapabilirsiniz Mneü Otamtik Olarak Oyuna İnject Olacaktır

:özellik:

*Rapid Fire
*Name Esp
*Sınırsız Mermi
*CrossHair [Biraz Sıkıntı Vardır]
*Tek Atma
*No Recoil
*No Spread
*NoFallDamge
*Takla
*No Wepaon Sp
*TeamKill
*WolfAbility
*AlwaysHeadShoot
*Speed Hack
*Anti Ahh
*Anti Ahh x2
*Ölümsüzlük
*YP Booster
*AimBot[Hile Durum Yyazıyor Düzeltmeyi unuttum]

:not:

Gençler Hile Özelliklerini Oyunda Açınız Oyun Biterken Kapatın Kapatmayı Unutursanız Diğer El Hepisini Kapa Aç Yaparsanız Aktif Olacaktır

:indir:

İndirme Linki :

Virüs Total :

Samet Kardeşime Teşekkür Ediyorum Bu Konuda Bana Yardım Ettiği İçin :) Kral Adamdır .
Gençler Hatam Varsa Söylersiniz Veya Eklenmesini İstediğiniz Bişey Varsa Allah a Emanet Olun

Son düzenleme:
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Wolf Ability x2'yi Wolf Ability X5'E Yükseltirsen İyi Olur Bide Taklada Şu Bi yerden w+w ile inerken sağ tık yapınca kurt çok uzaklara gidiyor ve sersemletme yok tüm takla hilelerinde böyle

TEK TABANCA
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Wolf Ability x2'yi Wolf Ability X5'E Yükseltirsen İyi Olur Bide Taklada Şu Bi yerden w+w ile inerken sağ tık yapınca kurt çok uzaklara gidiyor ve sersemletme yok tüm takla hilelerinde böyle
Kardeşim Diğer Güncellemede İnşALLAH çözecez bu sıkıntıları uyardığın için sağol

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm Gençler Öncelikle Şuandan Bahsedeyim Oyuna İlk Olarak Yan Çarınızla Girin Oynayın Ban Yemiyosanız Kendi Hesabınızla Girebilirsiniz Herhangibi Olacak Aksi Durumda Sorumlu Değilimdir Herkez Bunu Bilerek İndirsin İlk Olarak kamp yerinde anti ahh ve anti ahhx2 açmayı unutmayın ban yersiniz

:resim:

OYUNA GİRERKEN HİÇ Bİ ŞEKİLDE MENÜYE ELLEMEYİNİZ Çalışmayı durdurdu hatası verir

:yazı:

*İlk Olarark Rardan Loaderimizi Masaüstüne Atalım
*Loaderimizi Yönetici
Olarak Çalıştıralım Gelen msgleri Tamam Demeniz Yeterlidir
*Loader Açıldıktan Sonra Wolfteama Giriş Yapabilirsiniz Mneü Otamtik Olarak Oyuna İnject Olacaktır

:özellik:

*Rapid Fire
*Name Esp
*Sınırsız Mermi
*CrossHair [Biraz Sıkıntı Vardır]
*Tek Atma
*No Recoil
*No Spread
*NoFallDamge
*Takla
*No Wepaon Sp
*TeamKill
*WolfAbility
*AlwaysHeadShoot
*Speed Hack
*Anti Ahh
*Anti Ahh x2
*Ölümsüzlük
*YP Booster
*AimBot[Hile Durum Yyazıyor Düzeltmeyi unuttum]

:not:

Gençler Hile Özelliklerini Oyunda Açınız Oyun Biterken Kapatın Kapatmayı Unutursanız Diğer El Hepisini Kapa Aç Yaparsanız Aktif Olacaktır

:indir:

İndirme Linki :

Virüs Total :

Samet Kardeşime Teşekkür Ediyorum Bu Konuda Bana Yardım Ettiği İçin :) Kral Adamdır .
Gençler Hatam Varsa Söylersiniz Veya Eklenmesini İstediğiniz Bişey Varsa Allah a Emanet Olun
Ban Riski ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...