Ne Demek Kardeşim Yaptıklarının Yanında AZ Kalır <3Ewy Kardeşim Seviliyorsun
Olum banlancanHilene Koruma Eklemelisin + Konuya Hıde Eklemelisin
@Samet5548 Kardeşim sana ne oluyor senın kini kırdım daha yetmedimi doymadımı karnınOlum banlancan
Kardeşim Ben İçim Rahat Kendi Emeğimle Zevk Ala Ala Yaptım Lamerliğe Gerek Yok Kırdıysan Güle Güle Kullan Bana Bi Zararı OlmazHilene Koruma Eklemelisin + Konuya Hıde Eklemelisin
Sağol Kardeşim Güle Güle KullanBaşarılı kardeşim
Sağol KardeşimGüzele Benziyor Eline Sağlık
Eyw Kardeşim SağolBaşarılı kardeş +1
Kardeşim Ben İçim Rahat Kendi Emeğimle Zevk Ala Ala Yaptım Lamerliğe Gerek Kırdıysan Güle Güle Kullan Bana Bi Zararı Olmaz
Aynen Katılıyor Elbet Bir GünKardeşim Ben İçim Rahat Kendi Emeğimle Zevk Ala Ala Yaptım Lamerliğe Gerek Yok Kırdıysan Güle Güle Kullan Bana Bi Zararı Olmaz
eyw kardeşim sağol işine yarıyacak bişeyse alabilirsin@RazorCral böyle Vb Hileleri Kırmakdan Zevk almıyorum çok Lamerce kodluyorlar
- senınkını kırmaya erındım
eyw kardeşim sağol işine yarıyacak bişeyse alabilirsin
eyw@RazorCral yok ben zaten c++ kodluyorum real hp felan skntı degıl bende var zevk için yapıyorum
@RazorCral kırmam senınkını
Kardeşim Diğer Güncellemede İnşALLAH çözecez bu sıkıntıları uyardığın için sağolWolf Ability x2'yi Wolf Ability X5'E Yükseltirsen İyi Olur Bide Taklada Şu Bi yerden w+w ile inerken sağ tık yapınca kurt çok uzaklara gidiyor ve sersemletme yok tüm takla hilelerinde böyle
Ban Riski ?Selamın Aleyküm Gençler Öncelikle Şuandan Bahsedeyim Oyuna İlk Olarak Yan Çarınızla Girin Oynayın Ban Yemiyosanız Kendi Hesabınızla Girebilirsiniz Herhangibi Olacak Aksi Durumda Sorumlu Değilimdir Herkez Bunu Bilerek İndirsin İlk Olarak kamp yerinde anti ahh ve anti ahhx2 açmayı unutmayın ban yersiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
OYUNA GİRERKEN HİÇ Bİ ŞEKİLDE MENÜYE ELLEMEYİNİZ Çalışmayı durdurdu hatası verir
*İlk Olarark Rardan Loaderimizi Masaüstüne Atalım
*Loaderimizi Yönetici Olarak Çalıştıralım Gelen msgleri Tamam Demeniz Yeterlidir
*Loader Açıldıktan Sonra Wolfteama Giriş Yapabilirsiniz Mneü Otamtik Olarak Oyuna İnject Olacaktır
*Rapid Fire
*Name Esp
*Sınırsız Mermi
*CrossHair [Biraz Sıkıntı Vardır]
*Tek Atma
*No Recoil
*No Spread
*NoFallDamge
*Takla
*No Wepaon Sp
*TeamKill
*WolfAbility
*AlwaysHeadShoot
*Speed Hack
*Anti Ahh
*Anti Ahh x2
*Ölümsüzlük
*YP Booster
*AimBot[Hile Durum Yyazıyor Düzeltmeyi unuttum]
Gençler Hile Özelliklerini Oyunda Açınız Oyun Biterken Kapatın Kapatmayı Unutursanız Diğer El Hepisini Kapa Aç Yaparsanız Aktif Olacaktır
İndirme Linki :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Virüs Total :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Samet Kardeşime Teşekkür Ediyorum Bu Konuda Bana Yardım Ettiği İçinKral Adamdır .
Gençler Hatam Varsa Söylersiniz Veya Eklenmesini İstediğiniz Bişey Varsa Allah a Emanet Olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?