- Konuyu başlatan
-
haklısın kardeşim dediğin yöntemleri kullanıcam ve bu projem bittiğinde c++ geçmeyi düşünüyorum Biraz Beyin Kullanmak Lazım Ve Bunu Hİç Düşünmemiştim Teşekkür Ederim bidaki projelerde en iyisini yapmaya çalışacağımAllah aşkına vb.netin neresi zor arkadaşlar bende bu lafınıza bitiyorum. Zaten yaptığınız hile / hileleri d3d olarak paylaşıyorsunuz ki d3d ile uzaktan yakından alakası yok. Oyuna atılan bir hook yok. Bildiğin form bu güzel kardeşim. Birde 2.form açsam mı diye düşünüyorsun öyle bir şey yapacağına, en basitinden kendi algoritmanı geliştirerek bir şeyler yapabilirsin. mesela bu itemlerin hepsini groupboxa koyarsın, max item count belirtir ve last item tanımlarsın. Eğer last itemdeyken key down a basılırsa eğer gösterilebilecek item varsa kaydırırsın. Bunlar hep beyin kullanmayı bilin.
Adam Haklı Beyler DağılınBiz 2015 yılından beri bunu söylüyoruz, bunları söylediklerimizden dolayı zaten bize bir çok kişi düşman olup forumu bırakıyor. Tek isteğimiz kendilerini geliştirmeleri. Vb.net kullanan lamerdir, vb.net kullanan lowdur vb.net kullanan bebedir diyince ooo sen ne diyorsun oluyor. Gene burdan diyorum, dediklerimin arkasındayım. Sorun vb.net değil, sorun türk insanı. Kendi bir şey üretmiyor, kendisi bir şey yapmıyor. 3 Sene vb.nette kendince hile kodlamış birisini getirin, vb.nette hile kodlar ama vb.net bildiğini iddia edebilir mi ? Edemez. Neden edemez, kendisi bir şey üretmeye, bir şey yapmaya çalışmadı ki. Neye ihtiyacı varsa internetten kopyala yapıştır yaptı. EE dil zaten kolay. Sonuç olarak ortaya ne çıkıyor, kafa rahat nette vardır oluyor. Yabancı kaynak aramak var mı ? Yok, kendini geliştirmeye çalışmak var mı ? Oda yok. Sonuç olarak yabancı forumlarda türkish noob, fucking kebab olarak anılıyoruz. Oysa aramızda öyle yetenekli , öyle işi öğrenmeye istekli arkadaşlar var ki. Fakat onlarda Türkiye de yeterli kaynak bulamıyorlar, ondan vb.nette takılıyorlar. Yabancı forumlara girseler, ingilizce makale okusalar bunlar böyle olmaz. Neyse gene uzun yazdım, sağlıcakla kalın. Bol vibinetlemeler.
Kardeşim hile ne zaman güncel olur (yenisi)Çaldığın o kalbi yerine koy Nader lütfen Eğer hislerinden pek emin değilsen Aradığın aşksa en güzelinden O zaman başka açarım kapıları hazırım dünden
kardeşim hile son güncellenmesi yapılıp bitecektir diğer hileler artık c++ dilini öğrenmeye başlıcamKardeşim hile ne zaman güncel olur (yenisi)
yarın son günellemeyi yprmne zaman son güncellenmesi ?
saat belli olmaz ama genel kişilerin ortak isdeikleri hileleri koyacağım karakter hack olabilirsaat kaçta ve nasıl hile olcak özelliklerini yazarsan sevinirim
kardeşim haklısın öğrenmeye çalışcam işin ucunu bırakmıcamsaolasında projlerle ugrasma kendın kodlamaya calıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?