wolftü KaramBoL GodMode+Speed+AimBotUltra+TeamKill+AlwaysHeadShoot VB D3D MENÜLÜ

D3D9 Menülü Klan WS Lik Hack Gelsinmi

• Evet

Oy: 50 90.9%
  • Hayır

Oy: 5 9.1%

• Kullanılan toplam oy
    55
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEK TABANCA
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Allah aşkına vb.netin neresi zor arkadaşlar bende bu lafınıza bitiyorum. Zaten yaptığınız hile / hileleri d3d olarak paylaşıyorsunuz ki d3d ile uzaktan yakından alakası yok. Oyuna atılan bir hook yok. Bildiğin form bu güzel kardeşim. Birde 2.form açsam mı diye düşünüyorsun öyle bir şey yapacağına, en basitinden kendi algoritmanı geliştirerek bir şeyler yapabilirsin. mesela bu itemlerin hepsini groupboxa koyarsın, max item count belirtir ve last item tanımlarsın. Eğer last itemdeyken key down a basılırsa eğer gösterilebilecek item varsa kaydırırsın. Bunlar hep beyin kullanmayı bilin.
haklısın kardeşim dediğin yöntemleri kullanıcam ve bu projem bittiğinde c++ geçmeyi düşünüyorum Biraz Beyin Kullanmak Lazım Ve Bunu Hİç Düşünmemiştim Teşekkür Ederim bidaki projelerde en iyisini yapmaya çalışacağım :)

Bazen Sessizlik İyidir
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Biz 2015 yılından beri bunu söylüyoruz, bunları söylediklerimizden dolayı zaten bize bir çok kişi düşman olup forumu bırakıyor. Tek isteğimiz kendilerini geliştirmeleri. Vb.net kullanan lamerdir, vb.net kullanan lowdur vb.net kullanan bebedir diyince ooo sen ne diyorsun oluyor. Gene burdan diyorum, dediklerimin arkasındayım. Sorun vb.net değil, sorun türk insanı. Kendi bir şey üretmiyor, kendisi bir şey yapmıyor. 3 Sene vb.nette kendince hile kodlamış birisini getirin, vb.nette hile kodlar ama vb.net bildiğini iddia edebilir mi ? Edemez. Neden edemez, kendisi bir şey üretmeye, bir şey yapmaya çalışmadı ki. Neye ihtiyacı varsa internetten kopyala yapıştır yaptı. EE dil zaten kolay. Sonuç olarak ortaya ne çıkıyor, kafa rahat nette vardır oluyor. Yabancı kaynak aramak var mı ? Yok, kendini geliştirmeye çalışmak var mı ? Oda yok. Sonuç olarak yabancı forumlarda türkish noob, fucking kebab olarak anılıyoruz. Oysa aramızda öyle yetenekli , öyle işi öğrenmeye istekli arkadaşlar var ki. Fakat onlarda Türkiye de yeterli kaynak bulamıyorlar, ondan vb.nette takılıyorlar. Yabancı forumlara girseler, ingilizce makale okusalar bunlar böyle olmaz. Neyse gene uzun yazdım, sağlıcakla kalın. Bol vibinetlemeler.
Adam Haklı Beyler Dağılın

TEK TABANCA
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Çaldığın o kalbi yerine koy Nader lütfen Eğer hislerinden pek emin değilsen Aradığın aşksa en güzelinden O zaman başka açarım kapıları hazırım dünden :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
saat kaçta ve nasıl hile olcak özelliklerini yazarsan sevinirim :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
özel kurt yeteneği olabilirmi bazen sıkılıyorum ben cıvıtmadan oynuyorum şu ww+sağ tık bugunu ve kurtun ww ile giderken hızını arttır takla tutunma sersemletme filan işte

Dedektif Mithra
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
saolasında projlerle ugrasma kendın kodlamaya calıs

Üye
8 HİZMET YILI
bn bişey sorcam windows xp de nasıl yönetici olarak çalıştırabilirim acil lütfen cvp?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...