Seçkin Üye
Pc wolfteami kaldiriyor ancak oyun lobide bile cok fena kasıyor ne yapmam lazim Windows 10 pro kullanıyorum
Google'da öyle yazıyo da en az core duo lazım dır bu oyuna zaten çok kişiyle fight girince bende de kasıyodu oyun.İyide wolftü kaldirmasi lazim
Yeni format attim pc de sikinti yok sadece wolftü da kasiyormoruk wolftü da bile o haldeyse format atmalısın bence
wolftüde kasması için olağan dışı şartlarda olması lazım eğer sadece onda kasıyorsa sorun ondadır boşver reisPc wolfteami kaldiriyor ancak oyun lobide bile cok fena kasıyor ne yapmam lazim Windows 10 pro kullanıyorum
Bunda kasıyor sadewolftüde kasması için olağan dışı şartlarda olması lazım eğer sadece onda kasıyorsa sorun ondadır boşver reis
windows 7 veya 8 kullan 10 pro sistemini kastırırPc wolfteami kaldiriyor ancak oyun lobide bile cok fena kasıyor ne yapmam lazim Windows 10 pro kullanıyorum
bilgisayarın özelliklerini yazabilir misin ( ram falan )
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz 2.00 GHzbilgisayarın özelliklerini yazabilir misin ( ram falan )
Pentium'da kasması normal bence kanka.Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz 2.00 GHz
3 GB RAM
İyide wolftü kaldirmasi lazimPentium'da kasması normal bence kanka.
Google'da öyle yazıyo da en az core duo lazım dır bu oyuna zaten çok kişiyle fight girince bende de kasıyodu oyun.İyide wolftü kaldirmasi lazim
Haci benim lobide bile kasiyor oyun mouse gitmiyoGoogle'da öyle yazıyo da en az core duo lazım dır bu oyuna zaten çok kişiyle fight girince bende de kasıyodu oyun.