31 Ocak 2017 #1 GokhanT G Üye Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Merhabalar, wolfteamı indirip kurduktan sonra giriş yeri gelince modem kendine reset atıyor ve oyuna giriş yapamıyorum ne yapmalıyım?
Merhabalar, wolfteamı indirip kurduktan sonra giriş yeri gelince modem kendine reset atıyor ve oyuna giriş yapamıyorum ne yapmalıyım?
31 Ocak 2017 #2 TheDarknesStar T Onaylı Üye Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 50 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: wolftü Mödem Kendine resetmi atıyo modemde sıkıntı var
31 Ocak 2017 Konuyu başlatan #3 GokhanT G Üye Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: wolftü TheDarknesStar' Alıntı: Mödem Kendine resetmi atıyo modemde sıkıntı var Genişletmek için tıklayın ... modemde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sadece oyuna girerken böyle yapıyor
RE: wolftü TheDarknesStar' Alıntı: Mödem Kendine resetmi atıyo modemde sıkıntı var Genişletmek için tıklayın ... modemde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sadece oyuna girerken böyle yapıyor
31 Ocak 2017 Moderatör #4 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI Konu başlıklarını açarken lütfen açıklayıcı olun. Konu başlığınız düzeltildi. Ayriyetten modem kendini reset atmaz oyun yüzünden.
Konu başlıklarını açarken lütfen açıklayıcı olun. Konu başlığınız düzeltildi. Ayriyetten modem kendini reset atmaz oyun yüzünden.
31 Ocak 2017 Konuyu başlatan #5 GokhanT G Üye Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Vallahi bende bilemiyorum modem pcnin yanında hemen wolfteama tıklıyorum 10 saniye sonra modemın ışıkları sönüp tekrar yanıyor
Vallahi bende bilemiyorum modem pcnin yanında hemen wolfteama tıklıyorum 10 saniye sonra modemın ışıkları sönüp tekrar yanıyor