wolftü log

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bugün bu saatlerde wolfteame girdim hileyle ama log veriyor benden kaynaklımı yoksa hile fixmi ?

noldu ya foton gitti ?
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu gün bu saatlerde derken ?
%temp% klasörünü temizle

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
senden kaynaklıda olabilir hileden kaynaklıda olabilir. Sorunu biraz detaylı anlat mesela girdiğim gibi log alıp atıyor veya 1 2 el sonra log verip atıyor tarzı.

Üye
7 HİZMET YILI
Bu gün bu saatlerde derken ?
%temp% klasörünü temizle
%temp% ü her zaman temizliyorum zaten %windir%\Temp i de ama nedense olmadı sunucu seçmeye girerken log

senden kaynaklıda olabilir hileden kaynaklıda olabilir. Sorunu biraz detaylı anlat mesela girdiğim gibi log alıp atıyor veya 1 2 el sonra log verip atıyor tarzı.
Sabah bişey yoktu ama şimdi log sabah 5 6 kere wolftü girdim hiçbirinde log yok ama şimdi log bende anlamadım

Moderatörün son düzenlenenleri:
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
%temp% ü her zaman temizliyorum zaten %windir%\Temp i de ama nedense olmadı sunucu seçmeye girerken log
sorun sende sanırım hile daha fix yemedi diye biliyorum bilgisayarını bi virüslerden temizle
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burdan güzel bir program indirebilirsin daha sonra bilgisayarı yeniden başlat

%temp% ve Temp klasörünü temizle

regediti aç ve şu adımları takip et:

HKEY_LOCAL_MACHINE

System

Control set 1 var ise 2 girip services'e gir ordan xhunter1 i bul ve sil daha sonra sistemi yeniden başlat sorunun çözülmesi gerek.

Üye
7 HİZMET YILI
sorun sende sanırım hile daha fix yemedi diye biliyorum bilgisayarını bi virüslerden temizle
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burdan güzel bir program indirebilirsin daha sonra bilgisayarı yeniden başlat

%temp% ve Temp klasörünü temizle

regediti aç ve şu adımları takip et:

HKEY_LOCAL_MACHINE

System

Control set 1 var ise 2 girip services'e gir ordan xhunter1 i bul ve sil daha sonra sistemi yeniden başlat sorunun çözülmesi gerek.
teşekkürler bunları biliyordum genede sağol ama virüs taraması yapmadım aklıma getirdin olmazsa yapacak bişey yok wolftü girmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...