Üye
Ellerinize Sağlık
ThePlayKing' Alıntı:WhySperMachina Dostum Korumayı Bence Biraz Daha Yükselt Çünkü Çok Kolay Cracklenebiliyor Basit Programlarla , Bile Güvenlik Açısından Söyledim Hileni Bu Arada Güzel Yapmışsın Başarılar![]()
SeanzYT' Alıntı:sözde aşırı derecede koruma olacak maskeliheır yine kırekle
yav confuserex kırıyon ewy'da confuserex boktan koruma deyilThePlayKing' Alıntı:WhySperMachina Dostum Korumayı Bence Biraz Daha Yükselt Çünkü Çok Kolay Cracklenebiliyor Basit Programlarla , Bile Güvenlik Açısından Söyledim Hileni Bu Arada Güzel Yapmışsın Başa
SeanzYT' Alıntı:yav confuserex kırıyon ewy'da confuserex boktan koruma deyilThePlayKing' Alıntı:WhySperMachina Dostum Korumayı Bence Biraz Daha Yükselt Çünkü Çok Kolay Cracklenebiliyor Basit Programlarla , Bile Güvenlik Açısından Söyledim Hileni Bu Arada Güzel Yapmışsın Başa
ThePlayKing' Alıntı:SeanzYT' Alıntı:yav confuserex kırıyon ewy'da confuserex boktan koruma deyil
SeanzYT Piyasada Çok Low Var İnternetten 2 Dakikada Bulup Unpackleyince Crackledim Diyip Hava Atıyorlar Yani !
kavga etmiyelim xdSeanzYT' Alıntı:ThePlayKing' Alıntı:SeanzYT Piyasada Çok Low Var İnternetten 2 Dakikada Bulup Unpackleyince Crackledim Diyip Hava Atıyorlar Yani !
yoo mesela tanıdığım adamların ornek aimcravite exmarley maskelihacker onların bilgileri var zaten interr'de de confuserex unpack yazbakayım
direk programlar çıkıyoru olbdp diye programla kırıyor onuda kimse anlaıyor
asdbabam' Alıntı:İYİ COK İYİ :heart:
kubsulfat' Alıntı:abi bana yardım edermısınız bende label hatası verıor