Çalışmıyor wolftü Lysis Hack G17 [Real OG Dövmesi + Hazır Bot + Random Dosya]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
WhySperMachina Dostum Korumayı Bence Biraz Daha Yükselt Çünkü Çok Kolay Cracklenebiliyor Basit Programlarla , Bile Güvenlik Açısından Söyledim Hileni Bu Arada Güzel Yapmışsın Başarılar :)

Üye
9 HİZMET YILI
sözde aşırı derecede koruma olacak maskeliheır yine kırekle

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
ThePlayKing' Alıntı:
WhySperMachina Dostum Korumayı Bence Biraz Daha Yükselt Çünkü Çok Kolay Cracklenebiliyor Basit Programlarla , Bile Güvenlik Açısından Söyledim Hileni Bu Arada Güzel Yapmışsın Başarılar :)

Dostum aslında yüksek modlu bir packım vardı format attıkdan sonra yedeklemedim bende aceleye getirdim hemen koruma alıp paylaştım yani no problem unpackliyen lowdur zaten kendi hilesini beceremiyodur.

SeanzYT' Alıntı:
sözde aşırı derecede koruma olacak maskeliheır yine kırekle

:D Tamam

Üye
9 HİZMET YILI
ThePlayKing' Alıntı:
WhySperMachina Dostum Korumayı Bence Biraz Daha Yükselt Çünkü Çok Kolay Cracklenebiliyor Basit Programlarla , Bile Güvenlik Açısından Söyledim Hileni Bu Arada Güzel Yapmışsın Başa
yav confuserex kırıyon ewy'da confuserex boktan koruma deyil

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
SeanzYT' Alıntı:
ThePlayKing' Alıntı:
WhySperMachina Dostum Korumayı Bence Biraz Daha Yükselt Çünkü Çok Kolay Cracklenebiliyor Basit Programlarla , Bile Güvenlik Açısından Söyledim Hileni Bu Arada Güzel Yapmışsın Başa

SeanzYT Piyasada Çok Low Var İnternetten 2 Dakikada Bulup Unpackleyince Crackledim Diyip Hava Atıyorlar Yani !

Üye
9 HİZMET YILI
ThePlayKing' Alıntı:
SeanzYT' Alıntı:

SeanzYT Piyasada Çok Low Var İnternetten 2 Dakikada Bulup Unpackleyince Crackledim Diyip Hava Atıyorlar Yani !

yoo mesela tanıdığım adamların ornek aimcravite exmarley maskelihacker onların bilgileri var zaten interr'de de confuserex unpack yazbakayım

direk programlar çıkıyoru olbdp diye programla kırıyor onuda kimse anlaıyor

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
SeanzYT' Alıntı:
ThePlayKing' Alıntı:

yoo mesela tanıdığım adamların ornek aimcravite exmarley maskelihacker onların bilgileri var zaten interr'de de confuserex unpack yazbakayım

direk programlar çıkıyoru olbdp diye programla kırıyor onuda kimse anlaıyor
kavga etmiyelim xd

Üye
9 HİZMET YILI
abi bende hala label hatası veriyor programı kurdum ama hala aynı hatayı verıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...