wolftü oyun içinde açılan D3D menu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar vb.net ile d3d menu yapıyorum.Ancak menu inject edince direk açılıyor ben oyuna girmeden açılmasını istemiyorum nasıl yapabilirim ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Aşağıda ki kodu uyguladığın zaman oyun açılınca Form2'yi açar fakat VB.Net de menüyü oyun içine almaz zor

Dim p As Process()
p = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin") 'set wolftü process
If p.Count = 1 Then ' if wolftü process detected
Form2.Show() ''Form2'ü açar
Me.Hide() ''mevcut formu gizler
Timer1.Stop()
End If
bro böyle csh çekince direk açıyor menuyu ben oyun içinde açmasını istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Bunun aynısını kendine uyarla

En az 3 saattir bu konu hakkında araştırma yapıyorum hatta belki bir şey bulurum diye benzer şeylere baktım ekran klavyesi yapımına kadar gittim fakat istediğim şeyin tam tersini buldum şu şekilde anlatayım
Interaction.AppActivate("osu!") ' osu oyununa focusladım burada

If e.KeyCode = Keys.E Then
Me.TopMost = True ' e tuşuna tıklayınca formumun herzaman üstte olmasını ayarladım
End If

If e.KeyCode = Keys.Q Then
Me.TopMost = False ' buda tam tersi
End If

bu şekilde bir kod yazdım ve ne olacağına baktım ekran klavyesi misali oldu şöyle anlatayım :
Ben programdan "Q" tuşuna bastığımda oyundada "Q" tuşuna basıyor Ben programdan "E" Tuşuna Bastığımda Oyundada "E" Tuşuna basıyor Fakat benim istediğim tam tersiydi zaten kodlardanda anlarsınız topmost felan var yine anlatayım
Ben Oyunda "Q" Tuşuna bastığımda Programımın Topmost özelliğinin false olmasını , "E" Tuşuna bastığımda Topmost'un True olmasını oyunun üstünde gözükmesini istiyordum kısaca D3D ama hile yapmak için değil form açılacak formun içinde arkadaşlarımla konuşacağım kapatıcam oyunuma devam edebileceğim bi program yazdım kodları felan her şeyi hazır sadece bu programdan tuşa bastığımda formumun oyun üzerinde gözükmesi problem yardımlarınızı bekliyorum
yada ben şöyle yapayım csh sonrası 10 sn sonra menu açılır olur biter :D

I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim direk kısa yoldan hallet hileye yaptığın loaderde wolftü.bin açılınca asıl hileyi kodladığın formu açma emri verdiğin timerin interval'ini xigncode'nin dolma saniyesine göre değiştir örn. 5 saniyede doluyorsa 5000 yapabilirsin en basit yolu budur çünkü anladığım kadarıyla sen form d3d yapıyorsun senin istediğin olayı da anladım aslında dll d3d hileler gibi oyuna girdiğinde menü açılsın istiyorsun :D dediklerimi uygula olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...