aynen, araştıralım bakalım biraz uraştıracak ama çözeriz eninde sonunda, diğerini paylaşmadım henüz ama çözersem bunu paylaşırımWolftü için :
Pc Ban'ı senin bilgisayarındaki herhangi bir aygıtın serial koduna atılıyor kısaca o aygıtı bulup değiştirmen gerekli format atsanda aynı şekil bu hatayı verecektir bende format attım 3 defa ancak bu hatadan kurtulamadım 10 defa oyunu silip yüklemişimdir ancak nafile bunu bir kere yedinmi artık kurtuluşun yok gibi.
diğeri derken anlayamadım ama bu hata yüzünden hile kodlamasını bırakan bir kaç coder'de oldu, yapabilirsen'de oyuna geri dönüleceğini sanmıyorum başka miss gibi oyunlarda var nede olsa biraz yenilikçi olmak gerekaynen, araştıralım bakalım biraz uraştıracak ama çözeriz eninde sonunda, diğerini paylaşmadım henüz ama çözersem bunu paylaşırım
eyvallah sağol bakıyım bir, xingcode yi alt etmenin bir yolunu bulabilsek iyi olacak ama zor. bu arada o seriali değiştirirsek sorun çözülür o zaman, değiştirmenin bir yolu vardır elbet ona bakalım birazaleykum selam kardesim sanal makinadan oynayabilirsin maksimum 1 ya da 2 ay pc banı yiyosun oyuna gelen guncellemeyle seni xigncode kara listeden temizliyolar hard disk degistir cmd ac wmic diskdrive get serialnumber yaz onu banliyolar ayrica c++ile cesitli spoofer yapablrsn githubda kodlari.var kolay gelsin
diğeri dediğim o coderlerin yapamayıpta kodlamayı bıraktıkları log sebebi, yani csh koruması. artık benim için o koruma yok,aştım. bu seferde pc ban attılar işte, fazla kurcaladık bu sefer sanırımdiğeri derken anlayamadım ama bu hata yüzünden hile kodlamasını bırakan bir kaç coder'de oldu, yapabilirsen'de oyuna geri dönüleceğini sanmıyorum başka miss gibi oyunlarda var nede olsa biraz yenilikçi olmak gerek
Bilgisayar Ban'ını 2019 Şubat ayında getirdiler zaten, cheat engine(sigma) veya benzeri bir program varsa her türlü ban yersin.eyvallah sağol bakıyım bir, xingcode yi alt etmenin bir yolunu bulabilsek iyi olacak ama zor. bu arada o seriali değiştirirsek sorun çözülür o zaman, değiştirmenin bir yolu vardır elbet ona bakalım biraz
Post automatically merged:
diğeri dediğim o coderlerin yapamayıpta kodlamayı bıraktıkları log sebebi, yani csh koruması. artık benim için o koruma yok,aştım. bu seferde pc ban attılar işte, fazla kurcaladık bu sefer sanırım
çözümü yok diyorsun yani; ama bence her şeyin olduğu gibi bununda bir çözümü vardır. hard diski değiştirmek gibi mesela. şimdilik öğrenmek istediğim ban olayının tam olarak nerden kaynaklandığı (ıp, seri no, c diskinde bir klasör vs.) bunu bulduktan sonra çözümü arkasından gelir.Bilgisayar Ban'ını 2019 Şubat ayında getirdiler zaten, cheat engine(sigma) veya benzeri bir program varsa her türlü ban yersin.
Yapabileceğin tek şey oyunu silip başka oyunlara bakmak yada oyunun diğer dillerini(arabic,latino vs.) indirmek.
çözümü yok diyorsun yani; ama bence her şeyin olduğu gibi bununda bir çözümü vardır. hard diski değiştirmek gibi mesela. şimdilik öğrenmek istediğim ban olayının tam olarak nerden kaynaklandığı (ıp, seri no, c diskinde bir klasör vs.) bunu bulduktan sonra çözümü arkasından gelir.
hesap banı yememiş zatenonline oyunlarda ban kaldırma diye bir şey yoktur
Kendim çözsem yardım ederdim, bana öğreten kişiye söz verdiğim için açıklayamam. biraz araştırınca kaynak bulunuyorBu dertten yakınan bir sürü insan var yardımcı olabilme şansın var mı kanka ? Artık delircek duruma geldim benim de aylardır uğraştığım bir sıkıntı
hallettim ama, farklı bir yöntemle. senin yönteminide denemek isterim.Regedit Üzerinden Ban Kaldırılıyor Kardeşim Ulaş Bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?