wolftü Pc Ban Kaldırılabilirmi_?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Selamunaleyküm arkadaşlar.
bir önceki konumda csh li özelliklerden kaynaklanan log olayını çözdüğümü belirtmiştim. yaklaşık 2 yıldır hile kodlayıp kullanıyorum defalarca ban yediğim oldu (15 yada 30 gün), normalde gerçek çarla base taramam. takım kesmem , uçmam vs. kafamı bozdukları durumlar hariç. neyse her zaman ban kalkar devam ederdim ama bu son hilemden sonra baktılar olmayacak dediler pc ban attılar, çünkü yan çarla bir kaç günlük test süresince acayip taramıştım, uçmuştum, yaklaşık 100 tane özellik kullanmıştım anlıcanız. tabi farklı bypaslarla yine oyuna girebiliyorum ama kısa süreli.
Sözün kısası bu pc ban nasıl kaldırılır, farklı bir pc den giriyormuş gibi görünmenin yolu varmıdır, format atmak işe yararmı (bunu yapmak istemiyorum çok zahmetli), herangi bir program bu işi çözermi, bu pc den giriş yaptığımı nerden takip ediyorlar (ıp adresi değişmek işe yaramıyor) wolftü verilerimizi hangi klasörlerde tutuyor vs... diğerini hallettim elbet bununda bir yöntemi vardır, bulacağımda. ama bilgisi olan varsa süreyi kısaltabilirim en zaından. şimdiden teşekkürler

P76P79.jpg

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Wolftü için :
Pc Ban'ı senin bilgisayarındaki herhangi bir aygıtın serial koduna atılıyor kısaca o aygıtı bulup değiştirmen gerekli format atsanda aynı şekil bu hatayı verecektir bende format attım 3 defa ancak bu hatadan kurtulamadım 10 defa oyunu silip yüklemişimdir ancak nafile bunu bir kere yedinmi artık kurtuluşun yok gibi.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Wolftü için :
Pc Ban'ı senin bilgisayarındaki herhangi bir aygıtın serial koduna atılıyor kısaca o aygıtı bulup değiştirmen gerekli format atsanda aynı şekil bu hatayı verecektir bende format attım 3 defa ancak bu hatadan kurtulamadım 10 defa oyunu silip yüklemişimdir ancak nafile bunu bir kere yedinmi artık kurtuluşun yok gibi.
aynen, araştıralım bakalım biraz uraştıracak ama çözeriz eninde sonunda, diğerini paylaşmadım henüz ama çözersem bunu paylaşırım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
aynen, araştıralım bakalım biraz uraştıracak ama çözeriz eninde sonunda, diğerini paylaşmadım henüz ama çözersem bunu paylaşırım
diğeri derken anlayamadım ama bu hata yüzünden hile kodlamasını bırakan bir kaç coder'de oldu, yapabilirsen'de oyuna geri dönüleceğini sanmıyorum başka miss gibi oyunlarda var nede olsa biraz yenilikçi olmak gerek :)

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
aleykum selam kardesim sanal makinadan oynayabilirsin maksimum 1 ya da 2 ay pc banı yiyosun oyuna gelen guncellemeyle seni xigncode kara listeden temizliyolar hard disk degistir cmd ac wmic diskdrive get serialnumber yaz onu banliyolar ayrica c++ile cesitli spoofer yapablrsn githubda kodlari.var kolay gelsin

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
aleykum selam kardesim sanal makinadan oynayabilirsin maksimum 1 ya da 2 ay pc banı yiyosun oyuna gelen guncellemeyle seni xigncode kara listeden temizliyolar hard disk degistir cmd ac wmic diskdrive get serialnumber yaz onu banliyolar ayrica c++ile cesitli spoofer yapablrsn githubda kodlari.var kolay gelsin
eyvallah sağol bakıyım bir, xingcode yi alt etmenin bir yolunu bulabilsek iyi olacak ama zor. bu arada o seriali değiştirirsek sorun çözülür o zaman, değiştirmenin bir yolu vardır elbet ona bakalım biraz
Post automatically merged:

diğeri derken anlayamadım ama bu hata yüzünden hile kodlamasını bırakan bir kaç coder'de oldu, yapabilirsen'de oyuna geri dönüleceğini sanmıyorum başka miss gibi oyunlarda var nede olsa biraz yenilikçi olmak gerek :)
diğeri dediğim o coderlerin yapamayıpta kodlamayı bıraktıkları log sebebi, yani csh koruması. artık benim için o koruma yok,aştım. bu seferde pc ban attılar işte, fazla kurcaladık bu sefer sanırım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
eyvallah sağol bakıyım bir, xingcode yi alt etmenin bir yolunu bulabilsek iyi olacak ama zor. bu arada o seriali değiştirirsek sorun çözülür o zaman, değiştirmenin bir yolu vardır elbet ona bakalım biraz
Post automatically merged:

diğeri dediğim o coderlerin yapamayıpta kodlamayı bıraktıkları log sebebi, yani csh koruması. artık benim için o koruma yok,aştım. bu seferde pc ban attılar işte, fazla kurcaladık bu sefer sanırım
Bilgisayar Ban'ını 2019 Şubat ayında getirdiler zaten, cheat engine(sigma) veya benzeri bir program varsa her türlü ban yersin.
Yapabileceğin tek şey oyunu silip başka oyunlara bakmak yada oyunun diğer dillerini(arabic,latino vs.) indirmek.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bilgisayar Ban'ını 2019 Şubat ayında getirdiler zaten, cheat engine(sigma) veya benzeri bir program varsa her türlü ban yersin.
Yapabileceğin tek şey oyunu silip başka oyunlara bakmak yada oyunun diğer dillerini(arabic,latino vs.) indirmek.
çözümü yok diyorsun yani; ama bence her şeyin olduğu gibi bununda bir çözümü vardır. hard diski değiştirmek gibi mesela. şimdilik öğrenmek istediğim ban olayının tam olarak nerden kaynaklandığı (ıp, seri no, c diskinde bir klasör vs.) bunu bulduktan sonra çözümü arkasından gelir.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
online oyunlarda ban kaldırma diye bir şey yoktur

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
çözümü yok diyorsun yani; ama bence her şeyin olduğu gibi bununda bir çözümü vardır. hard diski değiştirmek gibi mesela. şimdilik öğrenmek istediğim ban olayının tam olarak nerden kaynaklandığı (ıp, seri no, c diskinde bir klasör vs.) bunu bulduktan sonra çözümü arkasından gelir.

kardesim sen sanal makinede debug islemlerini yap bu tür ücretsiz oyunlarda anticheat sistemlerinde process attach dll injection gibi yazılımları stealth yapman lazım sonunda ard arda B gibi hata alırsan 5 - 6 defa sunucuya rapor gider seni engeller otomatikman

online oyunlarda ban kaldırma diye bir şey yoktur
hesap banı yememiş zaten

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
sorun çözülmüştür, teşekkürler

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu dertten yakınan bir sürü insan var yardımcı olabilme şansın var mı kanka ? Artık delircek duruma geldim benim de aylardır uğraştığım bir sıkıntı

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bu dertten yakınan bir sürü insan var yardımcı olabilme şansın var mı kanka ? Artık delircek duruma geldim benim de aylardır uğraştığım bir sıkıntı
Kendim çözsem yardım ederdim, bana öğreten kişiye söz verdiğim için açıklayamam. biraz araştırınca kaynak bulunuyor

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yardımcı olabilecek biri var mı ? Uzun süredir uğraşıyorum ben de.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Regedit Üzerinden Ban Kaldırılıyor Kardeşim Ulaş Bana

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
mac adres degıs hwıd degıs gene olmadı wolftu sıl tekrar yukle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...