Çalışmıyor wolftü Pointer Scanner v1.2 YENİ YAMA GUNCELLENDİ !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
form 2 gelmiyor 404 nt eror diyor ama pointer scanner açılıyor

Üye
8 HİZMET YILI
nerden iniyo

ya nerden iniyo allah seven sölesin

nerden iniyo

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
eğer cheat engine mi gibi memory scanner yapmayı becerebilirseniz wolftü o kadar güzel hileler gelecek hatta belki diyer oyunlardada olur

ama bu scanner kesinllikle değil bazı arkadaşların dediği gibi forumdan güncelleme yapıyorsunuz program güzel fakat scanner değil

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
eğer cheat engine mi gibi memory scanner yapmayı becerebilirseniz wolftü o kadar güzel hileler gelecek hatta belki diyer oyunlardada olur

ama bu scanner kesinllikle değil bazı arkadaşların dediği gibi forumdan güncelleme yapıyorsunuz program güzel fakat scanner değil

yav dostum konuyu bi okusana tamamen. önce bi oku sonra gel tartışırız scanner mi değil mi

Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
program güzelde wolf dash eklendi denmiş fakat yok bulamadım birde programın güncelleme tarihi yanlış yazılmış düzeltirsen eğer diye söyleyim dedim hem forumda yanlış hemde programda 2014 yazıyo :) ve wolf dash verebilirsin ve nasıl kullanıcam söylersen sevinirim :)

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
program güzelde wolf dash eklendi denmiş fakat yok bulamadım birde programın güncelleme tarihi yanlış yazılmış düzeltirsen eğer diye söyleyim dedim hem forumda yanlış hemde programda 2014 yazıyo :) ve wolf dash verebilirsin ve nasıl kullanıcam söylersen sevinirim :)

Tarihler düzeltildi, teşekkürler uyarı için. WolfDash Pointerine bakıyorum şuanda ekleyeceğim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...