wolftü Pointer ve Offset Bulma Nasıl Yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
wolftü Pointer ve Offset Bulma Nasıl Yapılır?
Name Esp Dir Filan Yardımcı Bir Video Fİlan Cheat Engine den yapılıyor biliyorum ama
oyundan hangi mantıkla yapıcaz yardımcı olursanız sevinirim İyi Geceler.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Olaya haşina değilsin bu normal fakat öncelikle bypass şart dostum . Nette araştır mantığını bul veyahut varsa hazır bir bypass bulup dene . Büyük ihtimal 5dklık vs bulursun . wolftü
da çoğu ptr offsetli değil (tabi sağlam özelliklerin çoğu offsetlidir xd catch player , telekill ,fly gibi özelliklerde tabiki offset şart fakat onları şu konumda bulma imkanın 0) . Yapman gereken
bulmak istediğin ptr nin off valını c.e de 4byte / fast scan 1 yaparak on valları deneyerek yapabilirsin . Kendini ilerletince array lar sayesinde tek scanda da elde edebilirsin tabiki bu cevabı vermemin sebebi bu zor bir şey değil vb cilere mahcup kalmayın diye bu kadar uzun bir yorum yazmayı tercih ettim . Dediğim gibi bir bypass edin ve nette ptr bulma hakkında videolar çok zaten izleyip mantığını kavra sonrası su gibi gelir :)
neyse çok uzun yazmışım umarım faydası olur kardeşim :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Olaya haşina değilsin bu normal fakat öncelikle bypass şart dostum . Nette araştır mantığını bul veyahut varsa hazır bir bypass bulup dene . Büyük ihtimal 5dklık vs bulursun . wolftü
da çoğu ptr offsetli değil (tabi sağlam özelliklerin çoğu offsetlidir xd catch player , telekill ,fly gibi özelliklerde tabiki offset şart fakat onları şu konumda bulma imkanın 0) . Yapman gereken
bulmak istediğin ptr nin off valını c.e de 4byte / fast scan 1 yaparak on valları deneyerek yapabilirsin . Kendini ilerletince array lar sayesinde tek scanda da elde edebilirsin tabiki bu cevabı vermemin sebebi bu zor bir şey değil vb cilere mahcup kalmayın diye bu kadar uzun bir yorum yazmayı tercih ettim . Dediğim gibi bir bypass edin ve nette ptr bulma hakkında videolar çok zaten izleyip mantığını kavra sonrası su gibi gelir :)
neyse çok uzun yazmışım umarım faydası olur kardeşim :)
Bende bypass var chat engine var hersey var ama log veriyor sebebi nedir

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
beyler xincode bypass oluyor diye biliyom

永远在你身后,因为它始终落后 Çince Bir Tavsiye
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bende süpheli program hatası veriyor

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
beyler bende sorunsuz çalışıyor valla

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
.NET Framework 4.5.2 indir kur :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

sürümlerin hepsini indir kur
Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 indir kur :

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
bilmem bende çalışıyor sorunsuz istersen linkini atim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...