Bende bypass var chat engine var hersey var ama log veriyor sebebi nedirOlaya haşina değilsin bu normal fakat öncelikle bypass şart dostum . Nette araştır mantığını bul veyahut varsa hazır bir bypass bulup dene . Büyük ihtimal 5dklık vs bulursun . wolftü
da çoğu ptr offsetli değil (tabi sağlam özelliklerin çoğu offsetlidir xd catch player , telekill ,fly gibi özelliklerde tabiki offset şart fakat onları şu konumda bulma imkanın 0) . Yapman gereken
bulmak istediğin ptr nin off valını c.e de 4byte / fast scan 1 yaparak on valları deneyerek yapabilirsin . Kendini ilerletince array lar sayesinde tek scanda da elde edebilirsin tabiki bu cevabı vermemin sebebi bu zor bir şey değil vb cilere mahcup kalmayın diye bu kadar uzun bir yorum yazmayı tercih ettim . Dediğim gibi bir bypass edin ve nette ptr bulma hakkında videolar çok zaten izleyip mantığını kavra sonrası su gibi gelir
neyse çok uzun yazmışım umarım faydası olur kardeşim![]()
bypass dediğin şey zaten log vermesini engeller xd , demekki sendeki bypass değilBende bypass var chat engine var hersey var ama log veriyor sebebi nedir
bypass güncel değildirbypass dediğin şey zaten log vermesini engeller xd , demekki sendeki bypass değil![]()
Yav gincel herkez yapiyo bypassla ben yapmamiyom bypass olan varmi pekibypass güncel değildir![]()
Yarildim gardas biliyom o kadarinibypass dediğin şey zaten log vermesini engeller xd , demekki sendeki bypass değil![]()
Oluyo bende var ama yapamiyombeyler xincode bypass oluyor diye biliyom
Nasi yaptin kardes soylermisinbeyler bende sorunsuz çalışıyor valla
Aymen derken
Evet atabilirmisinbilmem bende çalışıyor sorunsuz istersen linkini atim