28 Ocak 2021 #1 lookend L Uzman Üye Katılım 18 Ara 2018 Mesajlar 275 Çözümler 1 Tepki puanı 13 Ödüller 3 7 HİZMET YILI Bilgisayarımda procces hacker adlı bir uygulama olmamasına rağmen bu hatayı alıyorum Sanırsam pubg mobile hilesini yaptıktan sonra oldu bilgisayarımı resetledim bu arada Ekli dosyalar resim_2021-01-28_204414.png 136.2 KB · Görüntüleme: 5
Bilgisayarımda procces hacker adlı bir uygulama olmamasına rağmen bu hatayı alıyorum Sanırsam pubg mobile hilesini yaptıktan sonra oldu bilgisayarımı resetledim bu arada
28 Ocak 2021 Yasaklandı #2 Harkaw H Banlı Üye Katılım 10 Mar 2020 Mesajlar 2,030 Çözümler 57 Tepki puanı 375 6 HİZMET YILI krproesshackers.sys yi algılıyor c diskinde olabilir silmen gerek silemezsen kernel explorer indirip onla driverı unload edip öyle silmelisin.
krproesshackers.sys yi algılıyor c diskinde olabilir silmen gerek silemezsen kernel explorer indirip onla driverı unload edip öyle silmelisin.
28 Ocak 2021 Konuyu başlatan #3 lookend L Uzman Üye Katılım 18 Ara 2018 Mesajlar 275 Çözümler 1 Tepki puanı 13 Ödüller 3 7 HİZMET YILI Harkaw' Alıntı: krproesshackers.sys yi algılıyor c diskinde olabilir silmen gerek silemezsen kernel explorer indirip onla driverı unload edip öyle silmelisin. Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim oldu.
Harkaw' Alıntı: krproesshackers.sys yi algılıyor c diskinde olabilir silmen gerek silemezsen kernel explorer indirip onla driverı unload edip öyle silmelisin. Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim oldu.