Ulan lamerin kralı arge teamın projesi 2 yıl önce fix yediye lowsun lan vallaŞimdi gelelim olayın gerçeklerine
Arge Team ' ın dağılmadan önce paylaştığı projeyi debug edip insanlara ben yaptım diyip yutturuyorsun helal olsun.
Bu projeyi arge team paylaşmıştır arkadaşlar dosya adınada dikkat edin zaten .arge ile bitiyor,
Ayrıca bu projede aah hatası var baariz bunu bildiği için arkadaş video boyunca hiç bir silaha dokunamamış
Sonuç olarak diyeceğim şu insanları kandırmayı bırak, böyle hazır projeyi alıp alıp kendinizi sevindirirsiniz anca. BIG LAMER!!
Gotun varsa silahları takarsın amk son noktayı burda koyuyorumUlan lamerin kralı arge teamın projesi 2 yıl önce fix yediye lowsun lan vallasignaturleri güncelledim yiyorsa sen güncelle boş yapma low şimdi git g*tümü kaşı
![]()
1 Saat Sonra Burada Ol Yeni Video AtacağımGotun varsa silahları takarsın amk son noktayı burda koyuyorumLAMER
LAMER'cim şimdi gidebilirmisin tartışmaya bile gerek yok aslında seninlede var bi çekemezlikGotun varsa silahları takarsın amk son noktayı burda koyuyorumLAMER