Wolftü Real Envanter - Coming Soon!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Oo güzel olmuş çok beğendim :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Şimdi gelelim olayın gerçeklerine
Arge Team ' ın dağılmadan önce paylaştığı projeyi debug edip insanlara ben yaptım diyip yutturuyorsun helal olsun.
Bu projeyi arge team paylaşmıştır arkadaşlar dosya adınada dikkat edin zaten .arge ile bitiyor,
Ayrıca bu projede aah hatası var baariz bunu bildiği için arkadaş video boyunca hiç bir silaha dokunamamış :(
Sonuç olarak diyeceğim şu insanları kandırmayı bırak, böyle hazır projeyi alıp alıp kendinizi sevindirirsiniz anca. BIG LAMER!!

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Video açılmıyor ama inşallah olur başarılarınızın devamını dilerim saygılar :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Şimdi gelelim olayın gerçeklerine
Arge Team ' ın dağılmadan önce paylaştığı projeyi debug edip insanlara ben yaptım diyip yutturuyorsun helal olsun.
Bu projeyi arge team paylaşmıştır arkadaşlar dosya adınada dikkat edin zaten .arge ile bitiyor,
Ayrıca bu projede aah hatası var baariz bunu bildiği için arkadaş video boyunca hiç bir silaha dokunamamış :(
Sonuç olarak diyeceğim şu insanları kandırmayı bırak, böyle hazır projeyi alıp alıp kendinizi sevindirirsiniz anca. BIG LAMER!!
Ulan lamerin kralı arge teamın projesi 2 yıl önce fix yediye lowsun lan valla :D signaturleri güncelledim yiyorsa sen güncelle boş yapma low şimdi git g*tümü kaşı :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Ah hatasını çok önceden ben bu projede çözmüştüm zaten googleye #SiyahS4ncak Hile yaz videolara bak real envanter var onu izle bu 1 - 2. Olarak sondaki .argeyi silip tekrar video atayım :) - 3. Bu projenin kodları argeteam lowlarına ait değildir nader yani kurucunun konularında birinde yazıyordu hangi siteye ait olduğu bu arge lowu çalıp tr çevirip herkesi kandırmış. Biraz bilgin olmadanda bir daha yorum yazma Allah beyin vermiş düşün low

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...