wolftü seçkin üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşlar bu kadar zamandır wolftü hilesi bekliyorum hatta bunu kaç kere dile getirdim wolftü hilesi gelsin diye sonunda gelmiş ama gördüğüme göre seçkin üye zaten siz kendiniz belirtmişsiniz ölmüş bir oyunun hilesini neden seçkin üye yapıyosunuz herkese açın bari hepimiz oynayalım bu oyun bir cs go yada bir lol değil neden bu oyun sadece seçkin üyelere açık o kadar değerli bir oyunda değil herkese açın bari hepimiz oynayalım bu kadar zamandır bekliyorum hileyi seçkin üye olduğunu görünce yıkıldım zaten serios sam hilesinin onaylı üyelere açık olduğunu gördüm ve mesaj kasmaya başladım tam onasylı üye olmuştum oda çalışmıyor duruma geldi dword lite remakede gitti yani uzun lafın kısası herkese açık yapın ki hepimiz oynayabilelim lütfen

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
katiliyorum kardeşim mantikli yani ama tahmin ediyorm böle yapmalari çoçuklar falan da kullanmasin die yapilkmiş galiba

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aslında bu birnevi önlem amaçlıda yapılan bir çalışma çünkü ücretsiz ve herkese açık bir şekilde paylaşılsa joygame yönetimi burayı zaten stalkladığından dolayı gelip "sen gel bakiyim" diyebilir vede bu yüzden rütbeyi üste çekmişler. Genellike seçkin üyeler birazcık denetimde oluyor yani "eueueueue" demeyen üyeler oluyorlar. Ben böyle olmasını doğru buluyorum kendim kullanamıyorum ancak forumunda tadını almadan oyuna geçmekte olmazki

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Katılmıyorum. Bu zamanda Wolftü hilesi yapmak gerçekten zor. Özellikle EAC geldikten sonra piyasadaki çoğu hileler tek tek bitti. Bildiğim bir tek burda var ve gerçekten çok güzel bir hile. Gelen geçen kullanırsa bir tık emeğinin karşılığını alamama olur.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bende uzun zamandır apb relaoded hilesi arıyordum burda var ama üyeliğim yetmiyor buna bi çözüm getirilmeli bencede

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bence bole daha iyi hem cok zor degil 300 yorum yapmak

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
onaylı üye olmak için çabalıyorum seçkin nasıl olalım arkadaş bence onaylı üyeye düşsün

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Böylesi daha iyi dostum aksi takdirde bütün veletler hile kullanırdı

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
seçin üye olması daha iyi oldu hile en azından fix yemiyor üyeleri açık olsaydı herkes kullanıp hile fixlenirdi zaten yöneticilerde zamanı oldumu hileyi kodliyor wolftü hilesini

Fired from Heaven✔
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
herkes kulanırsa hile 2 güne fixlenir bunu biliyormusun ki konusuyorsun dostum ?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Biraz emek harcasan keşke ? 300 mesaj atacaksın altıüstü foruma yardımcı olursan karşılığında hileni alırsın bu kadar basit ayrıca herkese açık yaparlarsa hızlı fixlenir. Ve nader de ölmüş bir oyun için tekrar uğraşmaz adam zaten hileye yeni özellik getirmiyor yenisini yapmakla uğraşmaz benim düşüncem. Kısacası Seçkin üye olunca kullanırsınız.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka bunu yapamazlar neden Wolftü kaç yıldır burda ve hemen kırıyorlar hackliyorlar kısacası yani bunun 10 yıl daha uzaması için yapıldı diye bilirim

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Site yonetıcılerı verdiği emeğin karşılığını almak için bizimde oyunu oymamaız içi belirli bi yorum sınırı var dostum onun için senınde kasman lazım

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aynne birde eskiden ne güzel di indiridin oynardın envanter hackinde tut harşey vardı eski memory hackers bitti bence sana katılıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eğer hile onaylı üyeye gelirse kullan sayısında artar oyuncu sayısının az olduğunu düşünürsek buda hilenin çok daha hızlı fixlenmesi demek

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Hileyi daha uzun süre kullanmanız ve daha güvenli olması için bu şekilde sunuluyor. Bu tarz konular defalarca açıldı ve cevabı verildi. Şuan için " Seçkin Üye " permine sahip olanlar kullanabiliyor. Değiştirme yapılırsa hilenin konusu üzerinden bilgilendirme yapılır ayrıca. Üyelik gereksinimleri ve detayları için de bu konuya bakabilirsin;

https://memoryhackers.org/konular/hile-kullanma-sistemi-nasil-calisir.131571/ #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...