1903 tü olmadı 1909 yaptım olmadı bu hilenin olacağı yok çalışıyor yazı bi de.3 kişide çalışıyorsa 20 kişide çalışmıyor.kankam mesela 1809 uygun ama çalışmıyormu nasıl yani
ona göre 1809 a geri dönecem 2004 den
Memory Hackers inşallah bi el atar diye düşünüyorum bendede menü gelmiyor 1909 sürümüm dword lite remakerde sorunsuz çalışıyor konu açarsak ilgilenirler gibime geliyor.1903 tü olmadı 1909 yaptım olmadı bu hilenin olacağı yok çalışıyor yazı bi de.3 kişide çalışıyorsa 20 kişide çalışmıyor.
Aklıma gelmemişti teşekkürler ara sıra oluyodu öylemenu hatası alanlar için bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin ben yaptım oldu
kaç defa başlattım olmuyor hacım olmuyormenu hatası alanlar için bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin ben yaptım oldu
Bendede bi kez mavi ekran verdi başka türlüde menü gelmiyor bi ilgilenseleryok abi hile actıgımda mavi ekran hatasını cok alıyorum bazen acılıncada oyunda menüde gelmiyor zaten diger hile sorunsuz calısıyor her şeyi yaptım son sürümü yükledim net freawork yükledim dirext 12 yükledim banamısın demiyor defender programı ile devre dısıda bıraktım gene yok ya mavi ekran veriyor ya insert acılmıyor sitede 3-5 arkadasımızda acılıyor sadece
Uygun dediğimiz sürümlerde çalışmıyorsa emin olun o sizin bilgisayarınızın çomarlığıdır. Ama bu detect kaynayan hileyi yazan developerin çomarlığı da olabilir, emin değilim. Kısacası bizimle alakası yok beyler. Cracked hile. Yapabileceğimiz bir şey yok ne yazık ki.Uygun dedikleri sürümde çalışmıyor hiç unutlanma.
Uygun dedikleri sürümde çalışmıyor hiç unutlanma.
Deniyorum şimdiBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapŞunu indirip kurup pc yeniden başlatıp test et bakalım.
Malesef olmadı.Sizin için de uygunsa insert yerine başka bir tuşa atıyabilirsiniz.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapŞunu indirip kurup pc yeniden başlatıp test et bakalım.
Olur deme denieyecem şimdi dua et inşallah olur bebeğmBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapŞunu indirip kurup pc yeniden başlatıp test et bakalım.
Burda 10 kişide çalışıp 30 kişide çalışmıyorsa sorun bizde değil o hileyi kodlayandır.Developerindir yani.Uygun dediğimiz sürümlerde çalışmıyorsa emin olun o sizin bilgisayarınızın çomarlığıdır. Ama bu detect kaynayan hileyi yazan developerin çomarlığı da olabilir, emin değilim. Kısacası bizimle alakası yok beyler. Cracked hile. Yapabileceğimiz bir şey yok ne yazık ki.
Anlama eksikliği detectliyorum sende xd Hala insert yerine başka bir tuş atıyabilirsiniz diyorsun. Hileyi yapan biz değiliz cracked diyoruz. Developerin bok yemesi, ve developeri biz değiliz.Deniyorum şimdi
Bilmeyenler için x86 yazan 32 bit, x64 yazan 64 bit siz de deneyin bakalım.
Post automatically merged:
Malesef olmadı.Sizin için de uygunsa insert yerine başka bir tuşa atıyabilirsiniz.
İşinize karışmak gibi olmasın ama zaten dıt sesi geliyor, yazılımda bir sorun yok.Sadece panelde sorun var.Bu soruna çok fazla emek vermeden yapılabilir gibi düşünüyorum.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?