Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kankam mesela 1809 uygun ama çalışmıyormu nasıl yani

ona göre 1809 a geri dönecem 2004 den
1903 tü olmadı 1909 yaptım olmadı bu hilenin olacağı yok çalışıyor yazı bi de.3 kişide çalışıyorsa 20 kişide çalışmıyor.

Coder By Ares
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
1903 tü olmadı 1909 yaptım olmadı bu hilenin olacağı yok çalışıyor yazı bi de.3 kişide çalışıyorsa 20 kişide çalışmıyor.
Memory Hackers inşallah bi el atar diye düşünüyorum bendede menü gelmiyor 1909 sürümüm dword lite remakerde sorunsuz çalışıyor konu açarsak ilgilenirler gibime geliyor.

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
menu hatası alanlar için bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin ben yaptım oldu

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
bayadır hile yapılmıyordu şimdi efsane yapmışsınız zevkimizi alıcaz.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
yok abi hile actıgımda mavi ekran hatasını cok alıyorum bazen acılıncada oyunda menüde gelmiyor zaten diger hile sorunsuz calısıyor her şeyi yaptım son sürümü yükledim net freawork yükledim dirext 12 yükledim banamısın demiyor defender programı ile devre dısıda bıraktım gene yok ya mavi ekran veriyor ya insert acılmıyor sitede 3-5 arkadasımızda acılıyor sadece

Coder By Ares
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yok abi hile actıgımda mavi ekran hatasını cok alıyorum bazen acılıncada oyunda menüde gelmiyor zaten diger hile sorunsuz calısıyor her şeyi yaptım son sürümü yükledim net freawork yükledim dirext 12 yükledim banamısın demiyor defender programı ile devre dısıda bıraktım gene yok ya mavi ekran veriyor ya insert acılmıyor sitede 3-5 arkadasımızda acılıyor sadece
Bendede bi kez mavi ekran verdi başka türlüde menü gelmiyor bi ilgilenseler :(

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şu anda sorunsuz kullanan varmı acaba ben ne yaptıysam olmadı

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Uygun dedikleri sürümde çalışmıyor hiç unutlanma.
Uygun dediğimiz sürümlerde çalışmıyorsa emin olun o sizin bilgisayarınızın çomarlığıdır. Ama bu detect kaynayan hileyi yazan developerin çomarlığı da olabilir, emin değilim. Kısacası bizimle alakası yok beyler. Cracked hile. Yapabileceğimiz bir şey yok ne yazık ki.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
it s a very nice cheat i love it <3

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Şunu indirip kurup pc yeniden başlatıp test et bakalım.
Deniyorum şimdi
Bilmeyenler için x86 yazan 32 bit, x64 yazan 64 bit siz de deneyin bakalım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Şunu indirip kurup pc yeniden başlatıp test et bakalım.
Malesef olmadı.Sizin için de uygunsa insert yerine başka bir tuşa atıyabilirsiniz.
İşinize karışmak gibi olmasın ama zaten dıt sesi geliyor, yazılımda bir sorun yok.Sadece panelde sorun var.Bu soruna çok fazla emek vermeden yapılabilir gibi düşünüyorum.
Teşekkürler.

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Uygun dediğimiz sürümlerde çalışmıyorsa emin olun o sizin bilgisayarınızın çomarlığıdır. Ama bu detect kaynayan hileyi yazan developerin çomarlığı da olabilir, emin değilim. Kısacası bizimle alakası yok beyler. Cracked hile. Yapabileceğimiz bir şey yok ne yazık ki.
Burda 10 kişide çalışıp 30 kişide çalışmıyorsa sorun bizde değil o hileyi kodlayandır.Developerindir yani.
Bilgisayar ile ilgili de hiçbir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Deniyorum şimdi
Bilmeyenler için x86 yazan 32 bit, x64 yazan 64 bit siz de deneyin bakalım.
Post automatically merged:

Malesef olmadı.Sizin için de uygunsa insert yerine başka bir tuşa atıyabilirsiniz.
İşinize karışmak gibi olmasın ama zaten dıt sesi geliyor, yazılımda bir sorun yok.Sadece panelde sorun var.Bu soruna çok fazla emek vermeden yapılabilir gibi düşünüyorum.
Teşekkürler.
Anlama eksikliği detectliyorum sende xd Hala insert yerine başka bir tuş atıyabilirsiniz diyorsun. Hileyi yapan biz değiliz cracked diyoruz. Developerin bok yemesi, ve developeri biz değiliz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...