Onaylı Üye
teşekkürler yine de ilk çıkardıkları hileler ne güzeldi gün geçtikçe saçmaladılar iyicehiç açılmıyorsa bi bilgim yok dostum o ikinci pencere açılmadan çalışmaz hile
orası öyle ama o zaman da adam üyelik açıp hileyi kullanıyordu formda aktiflik düşüktü şimdi hileyi kullanabilmek için mecbur aktif olman lazımteşekkürler yine de ilk çıkardıkları hileler ne güzeldi gün geçtikçe saçmaladılar iyice
eskiden tekte açar oyunumuzu oynardık
Evet demek istediğim, succes sesi ve bildirimi vardı ancak menü gelmiyordu.daha önce çalışmıyordu derken menü mü gelmiyordu dostum
bunda böyle hata var bendede var ama diyerinde bende 10-15 dk sonra oyundan atıyor kanka o sende gayet çalışırmenu gelmiyor ama 300 yorumdakinde inş gelir <3
çözümü yazıyor konudaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapböyle bir hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı
Tabikide riski var bunu bilerek kullan.İlkönce hiyleyi buldunk şimdi oyunu indirelim ban riski varmı acaba boşuna uğraşmayalım
Teşekkürler ederimTabikide riski var bunu bilerek kullan.
dostum bendeki sıkıntı da o çalışması için herhangi bir şey yaptın mı bilgilendrebilir misinEvet demek istediğim, succes sesi ve bildirimi vardı ancak menü gelmiyordu.
Çalışmıyorken, wolftü ve loaderi kaldırdım bidaha kurdum. Sıralama belki önemlidir, loader>ui den hileyi loadladım>sonra da oyunu açtım. Oyunu açtım ama oyun 800x600 gözüküyor tam ekranken 800x600 oynuyorum ve kenarlar siyah kutucuk içerisinde oynuyorum neden bilmiyorumdostum bendeki sıkıntı da o çalışması için herhangi bir şey yaptın mı bilgilendrebilir misin
denicam dostum umarım olurÇalışmıyorken, wolftü ve loaderi kaldırdım bidaha kurdum. Sıralama belki önemlidir, loader>ui den hileyi loadladım>sonra da oyunu açtım. Oyunu açtım ama oyun 800x600 gözüküyor tam ekranken 800x600 oynuyorum ve kenarlar siyah kutucuk içerisinde oynuyorum neden bilmiyorum
hocam format atanlar var gene çözemediler.deniyorumda olmuyo sil yükle yapsam geçermi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?