dostum hile cra cklı hile olduğu için bazı kişilerde açılmıyorHerkese iyi günler dilerim hileyi çalıştırıyorum sorunsuz bir şekilde fakat oyuna giriş yaptığım zaman menünün gelmediğini görüyorum hiç bir şekilde gelmiyor sorun nedir acaba bilen ulaşabilirmi lütfen
Ben hayla çözemedimBenimde öyle knk ınserte basıyorum menü gelmiyor
o hata malesef bu hileyi kullananların yarısından çoğunda var bendede var ama hayla çözemedimHerkese iyi günler dilerim hileyi çalıştırıyorum sorunsuz bir şekilde fakat oyuna giriş yaptığım zaman menünün gelmediğini görüyorum hiç bir şekilde gelmiyor sorun nedir acaba bilen ulaşabilirmi lütfen
dostum büyük ihtimal de çözümü yok bende de açılmıyor denemediğim şey kalmadı hilenin dc adresine gidip ordan gerekli programları yükledim yine olmadı tek çare hergün denemek belki açılıro hata malesef bu hileyi kullananların yarısından çoğunda var bendede var ama hayla çözemedim
300 yorum kasmaya bak diyer hileyi kullan kanka visual programlarını indirdin sanırım dimi onların hepsini mi kurdun tek tek ?dostum büyük ihtimal de çözümü yok bende de açılmıyor denemediğim şey kalmadı hilenin dc adresine gidip ordan gerekli programları yükledim yine olmadı tek çare hergün denemek belki açılır
dostum iki tane dosya vardı vcredist_x86 ve vcredist_x64 benim pc 64 bit olduğu için sadece 64 olanı kurdum300 yorum kasmaya bak diyer hileyi kullan kanka visual programlarını indirdin sanırım dimi onların hepsini mi kurdun tek tek ?
Hayır onaylı üye olmak gerekiyorkullanmmak ıcın seçkin üyemi olmak gerekıyor
zaten en düşük onaylı üye dostum hileyi düz üyelere açıcaklarını sanmamüyelik rankı düşecek mi bu hilenin
bende sabah yüklerim bakalım açarmı bilmem amadostum iki tane dosya vardı vcredist_x86 ve vcredist_x64 benim pc 64 bit olduğu için sadece 64 olanı kurdum
valla knk benim denemediğim şey kalmadı eğer sen bir şekilde yaparsan bana da bildirirsen sevinirim hileyi biraz kullanmak istiyorumbende sabah yüklerim bakalım açarmı bilmem ama
güncelleme yok galiba diye biliyorum bugunu yaparak yapabiliyorsunuz onun ben yapıyorum da güçlü kullanıcı özelliigi falan yok mu yaÇalıştırdım da insert tuşuna basınca menü gelmiyor bekleyelim güncelleme gelir belki
Dostum bendede hep oyle oluyodu pc ye reset attım dırek oyuna gırıp hileyi yaptım calıstı dene belki olur bende oldudostum büyük ihtimal de çözümü yok bende de açılmıyor denemediğim şey kalmadı hilenin dc adresine gidip ordan gerekli programları yükledim yine olmadı tek çare hergün denemek belki açılır
Bu hilenin yapımcısı başka olduğu için güncelleme gelmicekmiş admin öyle dediÇalıştırdım da insert tuşuna basınca menü gelmiyor bekleyelim güncelleme gelir belki