Efsane Üye
Hocam detaylıca anlatılmış bu konudaNeden sadece seçkin üyeler kullanabiliyor hileyi ? Seçkin üye nasıl olacağız ?
Post automatically merged:
Seçkin üye olmak için bir taktik var mı ?
7 zipden açNasıl indiricem ui.memoryhackers.org tan girdiğimde ekrana yine uyarılar çıkıyor indiremiyorum.
Şimdi indirdim ve kurdum lakin ikinci cmd dosyası açıldığında herhangi bir şey çıkmadan kapanıyor.Resimi şu ;
Yukarıdaki yorumumda hatayı bildirdim bunda ne yapmam gerekli ?7 zipden aç
bendede hatta veriyordu sende dosya bozuk falan dedimiŞimdi indirdim ve kurdum lakin ikinci cmd dosyası açıldığında herhangi bir şey çıkmadan kapanıyor.Resimi şu ;Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Yukarıdaki yorumumda hatayı bildirdim bunda ne yapmam gerekli ?
Dosya bozuk derken ? Bende öyle bir hata vermedi sadece bu fotoğraftaki hatayı alıyorumbendede hatta veriyordu sende dosya bozuk falan dedimi
hocama bunu indirip kurun sonra tekrar deneyin.Şimdi indirdim ve kurdum lakin ikinci cmd dosyası açıldığında herhangi bir şey çıkmadan kapanıyor.Resimi şu ;Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Yukarıdaki yorumumda hatayı bildirdim bunda ne yapmam gerekli ?
Hemen deneyip geri döneceğim,yardımlarınız için teşekkür ederim bu da olmaz ise nasıl bir çözüm yolu izleyeceğiz ?hocama bunu indirip kurun sonra tekrar deneyin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu hata deil knk sen memory dosyasını açıyonmuDosya bozuk derken ? Bende öyle bir hata vermedi sadece bu fotoğraftaki hatayı alıyorum
hocama bunu indirip kurun sonra tekrar deneyin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Tüm sorunlar çözüldü ikinci cmd dosyası açılıyor ama bu sefer oyunda insert'e basınca menü gelmiyorbu hata deil knk sen memory dosyasını açıyonmu
Bende 1 saattir geri dönüş bekliyorum söylediğin gibi menü gelmiyor.Menü gelmiyor hile fix sanırım
https://memoryhackers.org/konular/hile-kullanma-sistemi-nasil-calisir.131571/Bakın bu konuda detaylı bir şekilde anlatılmışNasıl indiricem ui.memoryhackers.org tan girdiğimde ekrana yine uyarılar çıkıyor indiremiyorum.
Dostum sorun çözüldü yine de teşekkür ederim ama şuan tek sorun inserte basınca menü gelmiyor...https://memoryhackers.org/konular/hile-kullanma-sistemi-nasil-calisir.131571/Bakın bu konuda detaylı bir şekilde anlatılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?