- Yasaklandı
- #1,121
Dün geceden itibaren menü açılmamaya başladı umarım fix yememiştir.reis dun denedim hile aluyordu ama bugun nedense hiç açılmadı
Dün geceden itibaren menü açılmamaya başladı umarım fix yememiştir.reis dun denedim hile aluyordu ama bugun nedense hiç açılmadı
Dediğim gibi bende de aynı sorun var menü açılmıyor çoğu kişide de böyle yapacak bir şey yokDostum sorun çözüldü yine de teşekkür ederim ama şuan tek sorun inserte basınca menü gelmiyor...
Fixlendi büyük olasılıkla,çok fazla abarttılar kullanırken.Dediğim gibi bende de aynı sorun var menü açılmıyor çoğu kişide de böyle yapacak bir şey yok
Büyük olasılıkla fixlendi deneyen varsa bilgilendirsin bizi de.hile düzeldi mi
kankam bu hile %50 lik kısımda çalışıyor mesela benimlaptopda çalışıyor bendede menü gelmiyor ama pcdeyken direk hata alıyorum bazı kişilerde çalışıyor hile biraz sorunluTüm sorunlar çözüldü ikinci cmd dosyası açılıyor ama bu sefer oyunda insert'e basınca menü gelmiyor![]()
Şimdi işin garibi neden öyle bir şey varkankam bu hile %50 lik kısımda çalışıyor mesela benimlaptopda çalışıyor bendede menü gelmiyor ama pcdeyken direk hata alıyorum bazı kişilerde çalışıyor hile biraz sorunlu
bendede gelmiyor hile sıkıntılı yapıcak birşey yok güncelleseler çözülür belki diğer hilede de 10 dk sonra atıyor 2 hielyide kullanamıyoruzŞimdi işin garibi neden öyle bir şey varhile açılıyor bende ama menü gelmiyor ki dün gelen bugün gelmeyen kullanıcılarda var.
Seçkin üye isteyen mi ? DWord yapım olan ? Bu hileden çok ümitliydim normalde oynamayacaktım bu oyunu daha sonra baktım güzel hileler var geri dönmek istedim.bendede gelmiyor hile sıkıntılı yapıcak birşey yok güncelleseler çözülür belki diğer hilede de 10 dk sonra atıyor 2 hielyide kullanamıyoruz
biz sorunsuz oynuyorduk ama 1 haftadır böyle yorumlara bakarsan herkes atmasından şikayetci max 10 dk sonra atıyor ilgilenmiyolardaSeçkin üye isteyen mi ? DWord yapım olan ? Bu hileden çok ümitliydim normalde oynamayacaktım bu oyunu daha sonra baktım güzel hileler var geri dönmek istedim.
Anladım geri dönüşlerin için çok sağol umarım yakında bir güncelleme gelir,düzeltirler.biz sorunsuz oynuyorduk ama 1 haftadır böyle yorumlara bakarsan herkes atmasından şikayetci max 10 dk sonra atıyor ilgilenmiyolarda
nedemek brom herzamanAnladım geri dönüşlerin için çok sağol umarım yakında bir güncelleme gelir,düzeltirler.
olmaz bro windows 10 da çalışıyorwin 8.1 olmazmı
Bu hileyi kullanmak için 50 mesajın ve foruma 2 gün kayıtlı olman gerekiyor.Mesaj nasıl atacam dersen bazı konulara(Anasayfada kategorilerden görebilirsin veya yeni konular kısmı var) o konuyla ilgili yorumlar yaz insanlara yardımcı ol fakat spam yapma veya saçma bir şey yazma kalıcı banlanırsınben yeni üyeyim ne yapacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada nasıl yorum atıcaz aklıma yazıcak birşey gelmiyor