Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Mükemmel olmuş ellerinize sağlık
calısor mu güncel olarak

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ah wolftü ah, ne oynardık, kapatmadılarda oyunu hala niyeyse, hileyle girelimde az eğlenelim bari

Üye
7 HİZMET YILI
sağol kankaaa
hileyi kullanmak için sürekli böyle yorumlar mı atmamız gerekiyor

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
hile fixlendi galiba oyun kapanıyor sürekli

İstemsiz
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Tüm sorunlar çözüldü ikinci cmd dosyası açılıyor ama bu sefer oyunda insert'e basınca menü gelmiyor :)
kankam bu hile %50 lik kısımda çalışıyor mesela benimlaptopda çalışıyor bendede menü gelmiyor ama pcdeyken direk hata alıyorum bazı kişilerde çalışıyor hile biraz sorunlu

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
kankam bu hile %50 lik kısımda çalışıyor mesela benimlaptopda çalışıyor bendede menü gelmiyor ama pcdeyken direk hata alıyorum bazı kişilerde çalışıyor hile biraz sorunlu
Şimdi işin garibi neden öyle bir şey var :) hile açılıyor bende ama menü gelmiyor ki dün gelen bugün gelmeyen kullanıcılarda var.

İstemsiz
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Şimdi işin garibi neden öyle bir şey var :) hile açılıyor bende ama menü gelmiyor ki dün gelen bugün gelmeyen kullanıcılarda var.
bendede gelmiyor hile sıkıntılı yapıcak birşey yok güncelleseler çözülür belki diğer hilede de 10 dk sonra atıyor 2 hielyide kullanamıyoruz

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
bendede gelmiyor hile sıkıntılı yapıcak birşey yok güncelleseler çözülür belki diğer hilede de 10 dk sonra atıyor 2 hielyide kullanamıyoruz
Seçkin üye isteyen mi ? DWord yapım olan ? Bu hileden çok ümitliydim normalde oynamayacaktım bu oyunu daha sonra baktım güzel hileler var geri dönmek istedim.

Üye
5 HİZMET YILI
ben yeni üyeyim ne yapacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada nasıl yorum atıcaz aklıma yazıcak birşey gelmiyor

İstemsiz
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Seçkin üye isteyen mi ? DWord yapım olan ? Bu hileden çok ümitliydim normalde oynamayacaktım bu oyunu daha sonra baktım güzel hileler var geri dönmek istedim.
biz sorunsuz oynuyorduk ama 1 haftadır böyle yorumlara bakarsan herkes atmasından şikayetci max 10 dk sonra atıyor ilgilenmiyolarda

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
biz sorunsuz oynuyorduk ama 1 haftadır böyle yorumlara bakarsan herkes atmasından şikayetci max 10 dk sonra atıyor ilgilenmiyolarda
Anladım geri dönüşlerin için çok sağol umarım yakında bir güncelleme gelir,düzeltirler.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben yeni üyeyim ne yapacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada nasıl yorum atıcaz aklıma yazıcak birşey gelmiyor
Bu hileyi kullanmak için 50 mesajın ve foruma 2 gün kayıtlı olman gerekiyor.Mesaj nasıl atacam dersen bazı konulara(Anasayfada kategorilerden görebilirsin veya yeni konular kısmı var) o konuyla ilgili yorumlar yaz insanlara yardımcı ol fakat spam yapma veya saçma bir şey yazma kalıcı banlanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...