Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ah wolftü ah, ne oynardık, kapatmadılarda oyunu hala niyeyse, hileyle girelimde az eğlenelim bari

Üye
7 HİZMET YILI
sağol kankaaa
hileyi kullanmak için sürekli böyle yorumlar mı atmamız gerekiyor

İstemsiz
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Tüm sorunlar çözüldü ikinci cmd dosyası açılıyor ama bu sefer oyunda insert'e basınca menü gelmiyor
kankam bu hile %50 lik kısımda çalışıyor mesela benimlaptopda çalışıyor bendede menü gelmiyor ama pcdeyken direk hata alıyorum bazı kişilerde çalışıyor hile biraz sorunlu

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
kankam bu hile %50 lik kısımda çalışıyor mesela benimlaptopda çalışıyor bendede menü gelmiyor ama pcdeyken direk hata alıyorum bazı kişilerde çalışıyor hile biraz sorunlu
Şimdi işin garibi neden öyle bir şey var hile açılıyor bende ama menü gelmiyor ki dün gelen bugün gelmeyen kullanıcılarda var.

İstemsiz
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Şimdi işin garibi neden öyle bir şey var hile açılıyor bende ama menü gelmiyor ki dün gelen bugün gelmeyen kullanıcılarda var.
bendede gelmiyor hile sıkıntılı yapıcak birşey yok güncelleseler çözülür belki diğer hilede de 10 dk sonra atıyor 2 hielyide kullanamıyoruz

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
bendede gelmiyor hile sıkıntılı yapıcak birşey yok güncelleseler çözülür belki diğer hilede de 10 dk sonra atıyor 2 hielyide kullanamıyoruz
Seçkin üye isteyen mi ? DWord yapım olan ? Bu hileden çok ümitliydim normalde oynamayacaktım bu oyunu daha sonra baktım güzel hileler var geri dönmek istedim.

Üye
5 HİZMET YILI
ben yeni üyeyim ne yapacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada nasıl yorum atıcaz aklıma yazıcak birşey gelmiyor

İstemsiz
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Seçkin üye isteyen mi ? DWord yapım olan ? Bu hileden çok ümitliydim normalde oynamayacaktım bu oyunu daha sonra baktım güzel hileler var geri dönmek istedim.
biz sorunsuz oynuyorduk ama 1 haftadır böyle yorumlara bakarsan herkes atmasından şikayetci max 10 dk sonra atıyor ilgilenmiyolarda

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
biz sorunsuz oynuyorduk ama 1 haftadır böyle yorumlara bakarsan herkes atmasından şikayetci max 10 dk sonra atıyor ilgilenmiyolarda
Anladım geri dönüşlerin için çok sağol umarım yakında bir güncelleme gelir,düzeltirler.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben yeni üyeyim ne yapacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada nasıl yorum atıcaz aklıma yazıcak birşey gelmiyor
Bu hileyi kullanmak için 50 mesajın ve foruma 2 gün kayıtlı olman gerekiyor.Mesaj nasıl atacam dersen bazı konulara(Anasayfada kategorilerden görebilirsin veya yeni konular kısmı var) o konuyla ilgili yorumlar yaz insanlara yardımcı ol fakat spam yapma veya saçma bir şey yazma kalıcı banlanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...