zaten bilgisayara başından beri hiçbir antivirüs yüklemedin ve defenderide tamamen kapattım riot firmasının hiç bir oyununuda yüklemedim bilgisayarda sadece wolftü varRiot vanguard antivirüs programlarını felan kapattınız mı?
Evet konuya baktım ama işe yaramadı hala aynı hata var
Bende remake kullanmak istedim lakin onda da error alıyorum,onu nasıl çözeceğim hakkında bir fikrim yokmenü gelmiyorsa çözümü yoktur dostum sitedeki yetkililer herhangi bir destekte bulunmuyor kendi hileleri olmadığı için dword remake kullanmalısın mecbur
dostum hilenin resmi türkiye satıcısıyla konuştum açılmama sorununun çözümünü bildiğini ama cra ck olduğu için destekte bulunamayacağını belirtiyor
vin 7 de oluyormu ??en düşük üyelik permi kurucu+ istiyor bendemi sorun var
peki hangi üyelik perminde kullanacağız
hatanın fotosunu vb atabilir misin dostum belki yardımcı olabilirizBende remake kullanmak istedim lakin onda da error alıyorum,onu nasıl çözeceğim hakkında bir fikrim yok
vanguard defender veya diğer antivirüs programlarını kapatıp deneERROR : Service Error hatası alıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Windows 10 x64 [1809,1903,1909]vin
vin 7 de oluyormu ??
https://memoryhackers.org/konular/lutfen-yardim-eder-misiniz-wolftu.153952/hatanın fotosunu vb atabilir misin dostum belki yardımcı olabiliriz
vanguard defender veya diğer antivirüs programlarını kapatıp dene
Windows 10 x64 [1809,1903,1909]
şimdide siteden hileyi loadladığımda XFProject
hiçbir anticheat veya virüs programı tarzı şey yok, yüklemedim de ezelden ber isadece wolftü var virüs programıda yoki defenderi firewallı herşeyi tamamen kapattım.hatanın fotosunu vb atabilir misin dostum belki yardımcı olabiliriz
bazende siteden hileyi loadladığımda XFProject durduruldu tarzı bi hata alıyorum
hiçbir anticheat veya virüs programı tarzı şey yok, yüklemedim de ezelden ber isadece wolftü var virüs programıda yoki defenderi firewallı herşeyi tamamen kapattım.
yani olmazhatanın fotosunu vb atabilir misin dostum belki yardımcı olabiliriz
sorma sonunda bi hile bulabildikoh be sonunda adamca bi hile çıktı
derken düzgün bi hile buldugumuz için diyorum yanlış anlaşılmasınsorma sonunda bi hile bulabildik
ban riski varmı acebasorma sonunda bi hile bulabildik
derken düzgün bi hile buldugumuz için diyorum yanlış anlaşılmasın
bilmem bayadır oyuna girmedim siteyede gelmedim varsada en fazla 3 yada 30 günlük olabilir genede bilmiyorum söyleyimban riski varmı aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?