Üye
eline saglık çok işime yardı teşekurler
Bende de aynu hata var anticheat güvenli olmayan sistem dosyası diyor anlamadım.bende antii cheat haa vermese yapıcamda yapamadı hep hata verip duruyor
Hata çözümleri konusuna bak[13:56:54] Start : 6
[13:56:54] ERROR: Service error
yardımcı olabilcek varmı nedendir bu ?
Dword Lite Remake hilesini seçkin üyeler kullanabiliyor, bu hileyi onaylı üyeler. Peki seçkin üyelerin kullandığı dword lite remake mi daha iyi bu hile mi? anlamadım?
Dword lite hilesi tarafımızca yapılmış clan ws lik diye tabir edebileceğimiz DWORD Vip v9.0 'ın lite sürümü. İçerisinde hwid spoofer barındıran her açıdan EAC için undetected hile. Bu hile ise bazı türk arkadaşlar tarafından yapılmış içerisinde EAC için detect kaynıyan, spoofer olmayan crackli bir hile. Kısacası evet.Gerçekten haklı bir yorum.
Cevap için teşekkürler. Çoğu kişi seriorus sam hilesinde Injector failed hatası alıyor nasıl çözebiliriz?Dword lite hilesi tarafımızca yapılmış clan ws lik diye tabir edebileceğimiz DWORD Vip v9.0 'ın lite sürümü. İçerisinde hwid spoofer barındıran her açıdan EAC için undetected hile. Bu hile ise bazı türk arkadaşlar tarafından yapılmış içerisinde EAC için detect kaynıyan, spoofer olmayan crackli bir hile. Kısacası evet.
Bende bu hatadan mağdurum çalışmıyor.Cevap için teşekkürler. Çoğu kişi seriorus sam hilesinde Injector failed hatası alıyor nasıl çözebiliriz?
Win sürümüne bak 1909 olması gerekiyor.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu hatayı alıyorum yardım eder misiniz.
Dword lite'da çalışmıyordu ki bende kafasına göre çalışıp kafasına göre çalışmıyordu uğraştırıyordu çok sıkıldım artık.Bende bu hatadan mağdurum çalışmıyor.
Önceki hilede dıt sesi geliyordu ve tuşlar aracılığıyla açık kapatılabiliyordu.
Yeni çıkan hilede ise yine bu dıt sesi geliyor fakat hiçbir tuş ile açılmıyor.Hile enjekte oluyor mu onu da bilmiyorum.
Post automatically merged:
Win sürümüne bak 1909 olması gerekiyor.
Diğer hile böyle değil güzel sorun çıkarmıyor.İnşallah çözülür de keyfimize bakarız.Dword lite'da çalışmıyordu ki bende kafasına göre çalışıp kafasına göre çalışmıyordu uğraştırıyordu çok sıkıldım artık.
Şu an dword lite ile idare ediyorum. Ama yeni silahlar yok tabii dword lite'a da yeni silahlar eklenirse tadından yenmez.Diğer hile böyle değil güzel sorun çıkarmıyor.İnşallah çözülür de keyfimize bakarız.