num 0 basınca açılıyor açılmıyorsa num lock bas tekrar num 0 basİnserte basınca menü açılmıyor inject ettikten sonra oyun açıldığında ekran ufacık kalıyor
Windows 7 için hiçbir hile gelmeyecek.windows 7 için hile ne zaman yüklenir acaba foruma ? ellerinize sağlık onaylı üyeler için faydalı
Doğrudur geçen gün windows 10 yapayım dedim hileyi 12:30 dan 6:30a kadar sonra windows silinmiş format atma zorunda kaldım ondan dedim kardom eyvallahWindows 7 için hiçbir hile gelmeyecek.
birader win7 bir pc win10 yaparsam sonradan calısır mı ?evet en üstü okusaydın anlardın
kanka laptop ise insert tuşu ile basıp denesene. bird e benim laptopumda fn lock gibi bişey vardı. o da açık olabilirBende yüklü ama olmuyor.Game found falan herşey okey oyuna girince dıt sesi de geliyor fakat oyundaki hile menüsü gelmiyor.Çoğu kişi bundan mağdur.
kapatılabilir ama farketmez geçici bırakman ile aynı.Geçici bırakmanı tavsiye ederim.Windows defender zaten kapanmaz ki devre disi birakamiyoruz. Windows guvenligini devre disi birakabiliyoruz anca yine inject dll hatasi oluyor.
Konuda ne yazıyorsa oWin10 2004 te çalışmıyor mu?![]()
Çalışırbirader win7 bir pc win10 yaparsam sonradan calısır mı ?
windows 10 1909 hile sadece belirlenen sürümlerde çalışıyor.Hileyi kullanan arkadaşlar sürümünüz kaç?