Bu klasorler windowsa veya oyuna etki etmiyor ki oyunla bi alakasi yok zaten. Artik klasorleri ve geri donusumden sildigin atiklar buraya depolaniyor veya tarayicida bisey izlediginde oyle soyliyim.bunları sildim oyun artık açılmıyor xD
Bu klasorler windowsa veya oyuna etki etmiyor ki oyunla bi alakasi yok zaten. Artik klasorleri ve geri donusumden sildigin atiklar buraya depolaniyor veya tarayicida bisey izlediginde oyle soyliyim. Tamamen cop yani bilgisayari yavaslatiyor.
peki nasıl windows sürümümü yükselticem winver den baktım 1903Bende bu hatadan mağdurum çalışmıyor.
Önceki hilede dıt sesi geliyordu ve tuşlar aracılığıyla açık kapatılabiliyordu.
Yeni çıkan hilede ise yine bu dıt sesi geliyor fakat hiçbir tuş ile açılmıyor.Hile enjekte oluyor mu onu da bilmiyorum.
Win sürümüne bak 1909 olması gerekiyor.
1909 sürümünde kullanıyorumSu an bu hileyi hangi windows surumunde kullaniyorsunuz? Hilesi calisanlar soyleyebilir mi lutfen bizde o surume gecelim..
Ben win10 1909 kullanıyorum yine çalışmıyor "Success" diyor oyunda "Insert"e basıyorum menü gelmiyorSu an bu hileyi hangi windows 10 surumunde kullaniyorsunuz( win 10 win 7 win 8 degil bakin windows 10un 1903 surumu mu 1909 surumu mu 1809 surumumu bunu soruyorum Hilesi calisanlar soyleyebilir mi lutfen bizde o surume gecelim..
bende 1909 ve 1903 surumlerini denedim yine calismiyor1909 sürümünde kullanıyorum
Bir açıklama var mı durumla alakalıbende 1909 ve 1903 surumlerini denedim yine calismiyor
Bende de aynı sorun var success diyor oyunda açılmıyor1 saat önce sorunsuz acıyordum suan acılmıyor succses diyor ama inejct olmuyor birtürlü