The Water Hashira
Ultra Üye
What is Server WTS?
Gordugum kadariyla bi aciklama yok..Bir açıklama var mı durumla alakalı
Bende de aynı sorun var success diyor oyunda açılmıyor
İşletim sistemin ne?Birisi yardımcı olabilir mi çalışmayı durduruyor wolftü
W 10 1909İşletim sistemin ne?
insert veya home tuşuyla açılıyor hilenin menüsüGordugum kadariyla bi aciklama yok..
dostum bunu yazdıktan 3 deneme sonra girdi ve çalıştı... Teşekkür ederim sağol.Bu klasorler windowsa veya oyuna etki etmiyor ki oyunla bi alakasi yok zaten. Artik klasorleri ve geri donusumden sildigin atiklar buraya depolaniyor veya tarayicida bisey izlediginde oyle soyliyim.
Dostum benimde öyle ama çalışmayı durduruyorWin10 2004 sürümü kullanıyorum hiç sıkıntısız çalışıyor.
İlk önce hile sonra wolftübirde hile nasıl açılacak yani wolftü a mı ilk girecez yoksa ne pls lütfen pls
reis bak ıns denedim sonra home tuşunu denedim menü gelmiyor ya bildigin menü gelmiyoİlk önce hile sonra wolftü
İrkildim paşam ne yaptınBugün başardım diyenlerin, yarın divan-ı hüsranları asla inisiyatife dahil olmaz!
Unutmayın,Bu dünya da yapılan tüm kötülüklerin çoğu hep iyi niyet ile yapılmıştır..
Başkalarının alın terini har vurup harman savuranlar gün gelince kahrı perişan olacaktırlar, sakın bu sözü yabana atmayın.
dostum hile bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyorhile çalışmıyor uğraşmayın boşuna