kardeşim oluyor benim win 10 1809 sürümü ben şimdi sürümü yükseltecem büyük ihtimal senin win 10 sürümü düşük yada win 8 dir oyuzden ben şimdi yükseltiyorum sürümümüHic deneme ben yükledim gene olmadı
Sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor hileDword lite çalışıyor, seriorus sam çalışmıyor 1903 1909 denedim.
Uğraşma aga boşver. Dword lite hileside 1 defa çalışıyor tamam mı oynuyorum. Oyundan çıkıyorum 1 saat sonra tekrar gireyim diye bişey yok! dll hatası veriyor. bilgisayarı tam 3 kere yeniden başlatmam gerekiyor hilenin canı ne zaman isterse çalışıyor. Bu yüzden bir daha kullanmıcam aga uğraşma sende yarın tekrar bakarsın çalışıyorsa okey çalışmıyorsa uğraşma. Seriorus sam bende hiç çalışmıyor zaten..Sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor hile
Şimdiye kadar memoryhackers'den hiç sıkıntı çekmedim.Zaten yarin de güncellenip hata giderilecekmiş, umarım hayırlısı olur.Uğraşma aga boşver. Dword lite hileside 1 defa çalışıyor tamam mı oynuyorum. Oyundan çıkıyorum 1 saat sonra tekrar gireyim diye bişey yok! dll hatası veriyor. bilgisayarı tam 3 kere yeniden başlatmam gerekiyor hilenin canı ne zaman isterse çalışıyor. Bu yüzden bir daha kullanmıcam aga uğraşma sende yarın tekrar bakarsın çalışıyorsa okey çalışmıyorsa uğraşma. Seriorus sam bende hiç çalışmıyor zaten..
Aynen kral ben de öyle düşünüyorum memoryhack yapar güncelleme getirir insert yerine deleteyi atar falan düzeltir umarım güveniyorum ben.Bendede biip sesi geldi injector failed falanda yazmadı cmd ekranı gitti, HİLE OLDU sandım ama menü tuşuna basınca hile açılmadı. Sanırım hileyi tekrar elden geçiriyorlar umarım yarın kullanabiliriz kral.
Denedim bende olmadı bu dediğin.Beyler 1909 da denedim başta bip sesi verip attı. Daha sonra ekran çözünürlüğünü 1024x768 e çektim. Tekrar denedim ve oldu. Sizde deneyin belki olur.
İşte reis bizde de olsa tadından yenmeyecek yarın bakılacakmış görelim bakalım.Hile var ya efsane efsane ben böyle bir şey görmedim oda sahibi laf ediyor odadan atıyorumOverkill hariç hepsi çalışıyor. Tek sorunu 1 oyun oynadıktan sonra oyundan atıyor baştan girmek zorunda kalıyorsun onuda düzeltirlerse wolftüden başka oyun oynamam şuan.
Ortaya karışık mı istiyon başkanbundaki inventory i lite a aktarsalar çok daha iyi olur liteın charmı no recoili ve crosshairi daha iyi
Kanka bazı özelliklerden dolayı oyundan atıyor olabilir ben de de aynı hata vardı Sadece kullanılabilir özellikler aimbot esp no recoil v.b bu arada envanter hilesinde Bilmediğin duymadığın eşyaları alma yoksa oyun crash atıyor o eşyaya sahip olmadığı için ben yaklaşık 4 saat hile ile oynadım hiç bir şekilde oyundan atılmadım Over kick özelliği manyak birşey bu arada CH'den daha iyi ve daha anlaşılabilir bu izleyicideyken oyundan atmayı çözemedim fakat İzleyicideyken adam öldürebiliyorsun Remote kill açarak baktığın herkes ölüyor ve seni kimse bulamıyor bu da bir eğlenceli tarafıHile var ya efsane efsane ben böyle bir şey görmedim oda sahibi laf ediyor odadan atıyorumOverkill hariç hepsi çalışıyor. Tek sorunu 1 oyun oynadıktan sonra oyundan atıyor baştan girmek zorunda kalıyorsun onuda düzeltirlerse wolftüden başka oyun oynamam şuan.
aynı sorundan bende muzdaripim game found preparing succes geliyoe cmd ekranı kendını kapatıyor menü gelmiyorBu Hilede sıkıntımı Var yoksa Sadece bendemi menü gelmiyor.
Dıt sesi en başta geliyor ise ve menü gelmiyorsa sen de bizdensin aynı hatadan şuan herkes mağdur.Bu Hilede sıkıntımı Var yoksa Sadece bendemi menü gelmiyor.