hile çoğu kişide çalışmıyor şuanDenemek için sabırsızlanıyorum bakalım win 10'a yükseltiyorum
aynen şöyle ortaya karısık bişeyler yapsalarda like atsak bro be xd ikisini keşke aynı anda çalıştırsak seriosamın inventorysi iyi ama charm ve croshairi kötü lite ında bone esp ve crosshairi iyi agaOrtaya karışık mı istiyon başkan![]()
Çoğu kişide çalışmıyor bile son çıkan hile.aynen şöyle ortaya karısık bişeyler yapsalarda like atsak bro be xd ikisini keşke aynı anda çalıştırsak seriosamın inventorysi iyi ama charm ve croshairi kötü lite ında bone esp ve crosshairi iyi agaliteın inventory alışık oldugumuz inventory o kadarda iyi değil.
ben denedim gayet iyi çalışıyordu 2. oyunada giriyordu tuhafÇoğu kişide çalışmıyor bile son çıkan hile.
Umarım düzelir.
Nasıl yapılıyor anlamadım video falan varmıkihileyi kullanabilen var mı
Dostum bende çalışmayı durduruyor onu nasıl halledebilriimHer yolu denedim olmuyor.Çok basitçe anlayabilirsiniz.Hileyi aktif edin oyuna girin dıt sesi gelip de menü gelmiyorsa herkesin yaşadığı hatayı yaşıyorsunuz ve ne yaparsanız yapın olmuyor.Kendinizi hiç yormayın.
Bilgim yok malesef dostum.Dostum bende çalışmayı durduruyor onu nasıl halledebilriim
başkan bir şikayetim olucaktı ama . oyuna girince hile ekranı gelmiyor laptoptan giriyorum (ASUS) delete & insert beraber basıyorum tuşa açılmıyoru FN+İNSERT yapıyorum yine açılmıyor yardım pls ?
Aynı sorun birçok kişidede var düzelmesini bekliyoruz bizdebaşkan bir şikayetim olucaktı ama . oyuna girince hile ekranı gelmiyor laptoptan giriyorum (ASUS) delete & insert beraber basıyorum tuşa açılmıyoru FN+İNSERT yapıyorum yine açılmıyor yardım pls ?
Aynı sorun birçok kişidede var düzelmesini bekliyoruz bizde
Bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor doğrudur bu bir amele hilesidir. Fix yiyene kadar kullanın diye paylaşılmıştır! sorunlarınızı kendi aranızda çözmelisiniz bunun için destek veremeyiz. Yapımcısı değiliz.