Seçkin Üye
load emit fail hatası alıyorum.
Tamam yapabilecek birşeyimiz yok, hayırlısı.Anlama eksikliği detectliyorum sende xd Hala insert yerine başka bir tuş atıyabilirsiniz diyorsun. Hileyi yapan biz değiliz cracked diyoruz. Developerin bok yemesi, ve developeri biz değiliz.
Home tuşu ile de açılıyorDeniyorum şimdi
Bilmeyenler için x86 yazan 32 bit, x64 yazan 64 bit siz de deneyin bakalım.
Malesef olmadı.Sizin için de uygunsa insert yerine başka bir tuşa atıyabilirsiniz.
İşinize karışmak gibi olmasın ama zaten dıt sesi geliyor, yazılımda bir sorun yok.Sadece panelde sorun var.Bu soruna çok fazla emek vermeden yapılabilir gibi düşünüyorum.
Teşekkürler.
Ban atıyor bu hile diğer hileyi kullandığımda ban yemedim ama bu hileyi kullanınca ban yedimBan riski ne alemde ?
Bu hilede çok risk var.Diğerinde dwordda daha az.Ban riski ne alemde ?
Ben hileye giriyorum ama menü gelmiyor herkezdemi var bu sorun yoksa sadece bendemiBan atıyor bu hile diğer hileyi kullandığımda ban yemedim ama bu hileyi kullanınca ban yedim
Bazı kişilerde bu sorun var bende yok meselaBen hileye giriyorum ama menü gelmiyor herkezdemi var bu sorun yoksa sadece bendemi
Bende de vardı bu sorun bilgisayarı formatlamak zorunda kaldım bakalım umarım şuan çalışırBen hileye giriyorum ama menü gelmiyor herkezdemi var bu sorun yoksa sadece bendemi
Seçkin üyenin bu hileye girdiğini göremedim acaba rütbeden ötürü bir şey mi diye soruyum demistim cevabin için teşekür ederim.Bazı kişilerde bu sorun var bende yok mesela
agacım bi baksana ya hile menüsü gelmioİlk önce onaylı üye olman lazım 50 mesaj
Dostum bende oyun çalışmayı durduruyor o yüzden daha menüyü bile göremedimagacım bi baksana ya hile menüsü gelmio