50 yorum yapıncaOnaylı üye nasıl olunur
hile sorunlumerhaba kuzenim onaylı üye fakat hile menüsü gelmiyor sebebi nedir acaba
aynısını bende yaşıyorum lütfen yardım edinHile açılıyor herşey güzel ancak ekranın sol üstünde küçük ekran olarak açılıyor oyun. Masaüstünün ekran çözünürlüğü her ne ise oyuna başlandığı zaman da o ekran oluyor. Mouse hassasiyeti de yağ gibi oluyor dpi bozuluyor. Yardım eder misiniz çözümü var ise bulamadım çünkü. Teşekkürler.
Hesabı oluşturduktan sonra saatiyle itibaren 2 gün geçmeli.26 Haziranda katılmışsın saati profilinde yazar 28 Haziran o saatte onaylı üye olacaksın.Tabi 50 yorum da yaparsan.Teşekkürler, gerçekten kullanmak istedim, ama onaylanmam gerekiyor
Kanka sende çalışıyor mu şuan Serious Sam.Hesabı oluşturduktan sonra saatiyle itibaren 2 gün geçmeli.26 Haziranda katılmışsın saati profilinde yazar 28 Haziran o saatte onaylı üye olacaksın.Tabi 50 yorum da yaparsan.
Ben her sürümünü denedim olmuyor.Bazılarında ise direk oluyor.Crackli hile olduğu için düzeltilmeyecek de.Şansını dene zaten 50 yorum.Kanka sende çalışıyor mu şuan Serious Sam.