en az 2 gün geçmiş olması gerekiyor hesabı açtığından bu yanatamam bana ne zaman onaylı veırlcek
benimde hesaplar banlandıarkadaşlar ban atıyor bilginize![]()
gerçek gibi görünüyo ancak kullandıgın karakterilerin özelliğiyle kullanıyorsun örenğin og karakteri kullansanda tıfılsa karakterin onun özellikleri oluyorArkadaşlar karakter hilesini deneyen oldumu, gerçek karaktermi fakemi _?
driverlerini güncelle oluyorolmuyor maalesef dier hile oluyor ama bunu sadece biz hariç herkes kullanıyor galiba
evet hile şuan çalışlıyor ancak ban atılmaya başlandı yakında fix yiyebilirgerçekten oluyor mu
çalışmıyor w10 un belirtilen sürümelrinde çalışıyorwindows 7de çalışmıyormu şimdi
dövme hilesini bulamadım karakterler gerçek gibi görünüyo ancak kullandıgın karakterilerin özelliğiyle kullanıyorsun örenğin og karakteri kullansanda tıfılsa karakterin onun özellikleri oluyorkarakter ve dövme hilesini kullanan varmı, real mı gerçekten. detaylı video yok göremedim henüz. hileyi beğendim ama kullanmadım daha.
driverlarını güncelleHileyi yüklüyorum sonrasında ise 2.komut penceresi açılıyor büyük memoryhackers yazan sonrasında geri kapanıyor. Yardım eder misiniz ?
w10 belirli sürümlerinde çalışıyor sadecesadece windows10 da çalışmakta 7 de hata veriyor ilginize
hilenin videosu yardımcı olucaktır eger olmazsa ben ts atarım size hallederiz tesekkürlerhileyi indiremiyorum bi yardımcı olurmusunuz