kanka hile şuan sende çalışıyor mu oyunda bende çalışmıyor sabaha kadar iyiydi bide o bip sesi succes ! hilenin olduğu anlamındaTeşekkürler hile için. Bip sesi belirgin bir sorun mu bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
hayır, insert tuşuna bastığımda bir hareketlilik yok. Maça girip denedim aynıydı. Fix yemiş olabilir, eğlenceli oluyor umarım fixlenmemiştir.kanka hile şuan sende çalışıyor mu oyunda bende çalışmıyor sabaha kadar iyiydi bide o bip sesi succes ! hilenin olduğu anlamında
heh onu dicektim sabaha kadar bişey yoktu şimdi giriyorum olmuyor inserttede çıkmıyor umarım düzelir :shayır, insert tuşuna bastığımda bir hareketlilik yok. Maça girip denedim aynıydı. Fix yemiş olabilir, eğlenceli oluyor umarım fixlenmemiştir.
bende'de add block yok zaten ama bendede insert gelmiyorBenim hepsi kapalı ama insert gelmıyor ://
evet onaylı ve üstü kullanabiliyor ama şuan çalışıyormu hiç bilmiyorumonaylı ve üstümü kullanabiliyor
evet onaylı ve üstü kullanabiliyor ama şuan çalışıyormu hiç bilmiyorum
kanka her şeyi denedim başka bir yöntem biliyormusun ?
driverlerını güncelle directed x repair yap oluyorwindows 10 pro 1909 kullanıyorum hile hata vermiyor yükleniyor lakin wolftu kapanıyor sanırım çalışmıyor ?