Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ben hıleyı acıcam 50 mesaj olmama az kaldı inşallah çalışır bende

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hileyi açıyorum waiting for game e kadar herşey güzel oyunu açıyorum oyuna tam girerken kapanıyor ve hile çalışmıyor sebebi ned,r ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tüm işletim sistemlerinde çalışır durumadamı?

MrQ

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
dostum benim windows sürümüm 1903 win 10 her şey güncel fakat insert tuşuna basınca menüyü göremiyorum bi önerin varmıdır ?
şöyle söyleyeyim diğer bilgisayarımdan denedim, ilk başta insert bastığımda açılmadı, sonra bilgisayar mavi ekran verdi... :burnbear: Daha sonra tekrar açtım yine aynı yolları izleyerek denedim hileyi çalıştı, çok enteresan belki kapandıktan sonra açılmış olması işe yaradı. Kesin bildiğim bir çözüm yok
1- Hile ve wolftü kaldırıp kurdum çalıştı
2- Mavi ekran sonrası(pc reslendiği için olabilir)çalıştı
tüm işletim sistemlerinde çalışır durumadamı?
Win 10 64bit 1809,1903,1909 versiyonlarında çalışıyor. Hilenin açıklamasında da yazıyor

𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘢𝘱𝘩𝘰𝘮𝘦𝘵
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
şöyle söyleyeyim diğer bilgisayarımdan denedim, ilk başta insert bastığımda açılmadı, sonra bilgisayar mavi ekran verdi... :burnbear: Daha sonra tekrar açtım yine aynı yolları izleyerek denedim hileyi çalıştı, çok enteresan belki kapandıktan sonra açılmış olması işe yaradı. Kesin bildiğim bir çözüm yok
1- Hile ve wolftü kaldırıp kurdum çalıştı
2- Mavi ekran sonrası(pc reslendiği için olabilir)çalıştı

Win 10 64bit 1809,1903,1909 versiyonlarında çalışıyor. Hilenin açıklamasında da yazıyor
aynen senin dedigin gibi oldu mavi ekran verdi reset atti sonra tekrar ayni islemleri yaptim calisti ama sadece oyuna girmeden once cozunurluk sorunu oluyor yinede eyvallah \3
Hile fix bu arada

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ERROR: Service error hatası alıyorum bu hatayı alıp da çözebilen varsa yardım edebilir mi?

⚡Yuhanse⚡
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eskiden ne oynardık be belki o günlerdeki tadı vermiyor ama deneyeceğim dostum teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...