Baya yorum okudum.Bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor ?! Şahsen bende de çalışmıyor.Bizler için de çözüm üretin lütfen.Herkes teşekkürler kullanıyorum diyen kişilere yoğunlaşıyor.Bizler kullanamıyoruz lütfen yardım ediniz artık !
aynısı bendede diyorİnserte basıyorum ama menü gelmiyor succes yazısını alıyorum güvenlik duvarları kapalı windows 10 1909 sürümü bilgisayar
Reis be şunu Windows 10 2004 sürümde de çalıstırabilsek keşke aq windows u güncelleme yapmış gene win 7 den win 10 a atlatıyorum direk 2004 sürüm oluyor çeviremedim de 1909 a ya da diğer sürümlere yakın zamanda 2004 sürüme uyumlu olanını da bekliyoruz reisss <3
bu program tutar ve çok çalışır bak gör demedi demeHerşey iyi güzel de şunun bi güncellemesini yapıp 2004 sürüm için olanınıda ayarlasan win 7 den win 10 a geçtim ama 2004 sürüm yükleniyor otomatik alt sürümlere de döndüremiyorum
aga pcmi yiyiyor yoksa ip adresimiO hesapla ilgili bir sorun o hileyi kullanınca oluyor eğer ilk defa o hatayı veriyorsa üç günlük tekrar olursa sınırsız olur o hata destek sisteminde yetkililer başlık açmışBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ya onaylı üye olayı var sanırsam yorum gerekiyor galibabu hile sayesinde tekrar basliyabilirim oyuna
knkm nası indirdin ben indirdiğimde hata veriyorAynen kardo herkes ban yiyior craacktan lisanslı paralı olan sağlammış diyoolarr