If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
does not supportHas anyone tried it on Win10 ver. 2004?
does not supportHas anyone tried it on Win10 ver. 2004?
Okay, thanks then.does not support
50 mesaj yollamalısınhocam ben kullanamıyorum ama internetten baktıgım kadarıyla gayet hoş
Dövme hilesi yok galiba bende baktım hileyi baya bi kurcaladım bulamadımdövme hilesi varmı ya ben bulamadımda
I thought so.. I'd been told before by other devs that it's impossible to get the tattoos in there. ._.Dövme hilesi yok galiba bende baktım hileyi baya bi kurcaladım bulamadım![]()
kayıt süren en az 2 gün olmalı yarın onaylı üye olucaksınYa ben hile indirmek için 51 ileti kastım onaylı üye otomatikmi yoksa yetkilimi veriyor ?
hilede eğer menü gelmiyorsa herhangi bir çözümü yok hile siteye ait olmadığı için yetkililer de ilglenmiyorYardımcı olurmusunuz hile çalışmıyor oyunda aktif olmuyor her türlü denedim bakarsan sevinirim yetkili bey
https://ui.memoryhackers.org/ bu siteye gideceksin wolftü seçeceksin bu hile adını bulup yükle diyeceksin ama onaylı üye olmalısın onun içinde 50 mesaj ben oldum ama olmuyor galiba bozukwaiting for action diyor ne yapmamız gerek?
300 değil 50 mesaj yapmalısın ve ssn de yapmışsın onaylı üye olmuşsun bu hileyi çalıştırabilirsin.Diğer hile dword lite remake için 300 mesaj gerekiyor ki o da güncelleniyor yenisi muhtemelen 600 mesaj gerektirecek.Kısacası bu hileyi kullanmak için yeterli mesaja sahipsinhile yapabilecek yok mu ya biri 50 mesaj %10 çalışıyor diğeri 300 mesaj çok fazla 300 ya
I tried it didn't work.Unfortunately a lot of cheats doesn't work on windows10,2004.Has anyone tried it on Win10 ver. 2004?
What's the problem?guys i cant run this
can any1 help me run this cheat ?
speak eng plz![]()