Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
önerebileceğin hile varmıdır peki
şuanlık piyasada sağlam hile olduğunu düşünmüyorum bi samatrian var ama ücretli satılıyor bide mh nin remake hilesi var ama remake sorun çıkarıyor 10-15 dk içinde oyun hatasız kapanıyor birkaç aya güncellerseler kullanılabilr

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
şuanlık piyasada sağlam hile olduğunu düşünmüyorum bi samatrian var ama ücretli satılıyor bide mh nin remake hilesi var ama remake sorun çıkarıyor 10-15 dk içinde oyun hatasız kapanıyor birkaç aya güncellerseler kullanılabilr
mh nin hilesi güzel mi peki ban yedirir mi yani

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
herseyi yapiyorum ui memoryhackersten seciyorum service error veriyor nasil cozebilirim vanguard ve tum guvenlik duvarlari kapali faceit falanda indirmedim niye olabilir ?

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hileyi nasıl başlatıcam algılamıyor veya şuan hile çalışıyor mu ben mi yapamıyorum ?
herseyi yapiyorum ui memoryhackersten seciyorum service error veriyor nasil cozebilirim vanguard ve tum guvenlik duvarlari kapali faceit falanda indirmedim niye olabilir ?
hile nasıl çalışıyor bilgi verir misin. waiting for action da kaldı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hilede ban yeme ihtimali yüzde kaçtır
hileyi nasıl başlatıcam algılamıyor veya şuan hile çalışıyor mu ben mi yapamıyorum ?

HİLE NASI L ÇALIŞIYO BİLGİ VERİRMİSİN waiting for action da kaldı
arkadaşım senin ilk önce 2 gün üyeliğinin olması lazım ve +50 yorumun olması lazım ki "Onaylı Üye" olasın . .
ondan sonra o dediğin:"waiting for action" devamında hack center'a giriceksin ,oradan wolftü seçip hileyi aktif hale getirebilirsin . .

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşım senin ilk önce 2 gün üyeliğinin olması lazım ve +50 yorumun olması lazım ki "Onaylı Üye" olasın . .
ondan sonra o dediğin:"waiting for action" devamında hack center'a giriceksin ,oradan wolftü seçip hileyi aktif hale getirebilirsin . .
üyeliğimin sendende eski yorumuma nerden bakıcam

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hilenin adı güzelmiş :D bu arada denemek için indiricem wolftüyü merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...