Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
az önce wolftü hile yapmaya çalıştım fakat bu hatayı aldım oyun açıkken denedim oyun kapalıyken dene dedi denedim ve bu hatayı aldım çözümünü bilen varmı
Wolftü hilesi Windows 10 1803 - 1909 arası sürümlerde çalışır. 1803 ve 1909 dahildir. Eğer daha yüksek bir sürüme sahip bir windows 10'unuz varsa hile sizde çalışmayacaktır. (Çalıştıra winver yazıp sürümünüzü öğrenebilirsiniz.)
1-ERROR: Service error - Injection Fail hataları:
Eğer sisteminizde face it ac si ya da vanguard ac si varsa kaldırmanız gerekmekte. Vanguard AC si volerant oyunu ile birlikte geliyor. Hilenin çalışabilmesi için volerant oununa ait vanguard anti cheatını kaldırmanız gerekmekte. Aynı şekilde eğer faceit anti cheatını da kullanıyorsanız onu da kaldırmanız gerekmekte. Ek olarak kesinlikle anti virüs programlarınız, windows defender vb kapalı olsun.
Wolftü hilesi Windows 10 1803 - 1909 arası sürümlerde çalışır. 1803 ve 1909 dahildir. Eğer daha yüksek bir sürüme sahip bir windows 10'unuz varsa hile sizde çalışmayacaktır. (Çalıştıra winver yazıp sürümünüzü öğrenebilirsiniz.)