Çözüldü WSReborn yeni yamayla system error hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Benden başka bu hatayı alan var mı bilmiyorum fakat x64 güncellemesiyle birlikte system error hatası alıyorum ve oyundan atıyor. Aynı hatayı alan var mıdır? Çözümü var mıdır? Yetkili birisi bilgilendirirse sevinirim.

Çözüm
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Clientten dx9 modunu açınız
5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Benden başka bu hatayı alan var mı bilmiyorum fakat x64 güncellemesiyle birlikte system error hatası alıyorum ve oyundan atıyor. Aynı hatayı alan var mıdır? Çözümü var mıdır? Yetkili birisi bilgilendirirse sevinirim.
1-Knk Clientte ayarlar sekmesini aç.
2-Daha sonra "Oyun İçi" kısmına gel.
3-Daha sonra "Oyun" kısmına gel.
4-Grafikler kısmında "Eski DX9 modunu tercih et" seçeneği sende aktif değildir muhtemelen. Onu aktif edip tamam tuşuna tıkla.
Bu dediğimi bir dene.

Eğer sorunun çözülürsen buraya mesaj atarsın. Bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlar da bu çözümü uygulayabilir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam all ın one run times programını indirin bende cozuldu
Kardeşim sen sıkıntılı mısın ? Her konunun altına bunu spamlıyorsun. Derdin ne senin ? All in one run times bilgisayarın, uygulamaları düzgün çalıştırmak için ihtiyaç duyduğu programları ve dosyaları yükler. Her sorunu çözmez.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
önceden kullanabiliyorsan yeni 64 bite geçtiği için ufak tefek hatalar olabilir geliştiriciler düzeltirler yakında senden kaynaklı bir sorun degilse

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Öncelikle, bu sorunun nedeni hakkında daha fazla bilgi vermeniz gerekebilir. WSReborn'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz ve hangi oyunu oynuyorsunuz? Ayrıca, hangi işletim sistemi ve donanımı kullanıyorsunuz? Bu bilgiler, sorunu daha iyi anlamamıza ve size daha doğru bir yardım sağlamamıza yardımcı olacaktır.

Genel olarak, "system error" hatası genellikle bir programın çalışırken beklenmedik bir şekilde çökmesinin bir sonucudur. Bu, birçok farklı nedenle olabilir. Örneğin, programın hatalı bir sürümünü kullanıyor olabilirsiniz veya bazı sistem dosyaları bozulmuş olabilir.

WSReborn için önerim, programı kaldırıp yeniden yüklemenizdir. Ayrıca, en son sürümü kullanarak tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bunun yanı sıra, oyunu veya işletim sisteminizi güncelleyerek veya sistem dosyalarını onararak sorunu çözebilirsiniz.

Eğer sorun devam ederse, WSReborn'un destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Onlar, size daha spesifik bir yardım sağlayabilirler.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Clientten dx9 modunu açınız
5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...