Wolftü Teamkill Pointer Alternatif ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Selamunaleyküm.

Arkadaşlar wolftüye geçen hafta gelen güncellemeden sonra, pointerlerde bir takım değişiklikler olmuş. bazıları yine kolayca bulunuyor ama bir kısmı çıkmıyor artık. ben bir çok pointerin alternatifini çıkarmıştım ne olur ne olmaz diye (fix yer çalışmazsa filan diye, şu an olduda). mesela "name esp" 4 tane var elimde 2 tane de "og esp" ama ne şekilde taratırsam taratıyım hiç bir şekilde çıkmıyor artık. bu şekilde 4-5 pointer daha vardı, onları bir şekilde buldum (tabi piyasadaki bilindik 3-5 pointer değil. benim favorilerimden saaatli bomba gibi mesela). fakat "teamkill" pointeri çıkmadı bir türlü, buna alternatif aramıştım zamanında yine çıkmamıştı (odadan atan bebe yada can sıkıcı konuşan bebe olduğunda Teamkill şart :) ) Farklı bir "Teamkill" pointeri nasıl buluruz, Önerisi olan varmı bu konuda, teşekkürler.

Not: Elimdeki obj li pointerler. eskisi kadar uğraşmıyorum point aramak için şimdi, yoksa günde 5-6 yeni point çıkıyordu en az. (remotekill ve 3-4 tane çalışmayan var tabi içlerinde)

ScreenHunter_73 Jan. 20 17.07.jpg
ScreenHunter_74 Jan. 20 17.07.jpg
ScreenHunter_75 Jan. 20 17.08.jpg
ScreenHunter_76 Jan. 20 17.08.jpg

Son düzenleme:
✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
obj3FA9.tmp+5B0FE // On Value : 418117253
Buyrun Hocam İnternette Dolaşıyor Bir Bakın

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
obj3FA9.tmp+5B0FE // On Value : 418117253
Buyrun Hocam İnternette Dolaşıyor Bir Bakın
dolaşması önemli değil çalışması önemli, en son 5c...li çıkmıştı. bu eski. kontrol etmeye gerek bile yok. diğerleriyle kıyasla yeter. zaten bu koddan çıksa kendim yine bulurdum. sağol

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Yama gelmeden önce güncelleyebilirdin. Evet teamkill ve esp fonksiyonları değişmiş ama önceki cshell ve objecti ida ile açıp her iki pointerin referansındaki fonksiyonun patternini alıp yeni yamada arayıp bulabilirdin

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Yama gelmeden önce güncelleyebilirdin. Evet teamkill ve esp fonksiyonları değişmiş ama önceki cshell ve objecti ida ile açıp her iki pointerin referansındaki fonksiyonun patternini alıp yeni yamada arayıp bulabilirdin
pattern değilde kullnadığım bütün pointerlerin arrey kodu var zaten, yeni bulduğum bütün pointer için ilk bu işlemi yaparım. kastettiğin buysa tabi. ida yı bilmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ah teamkill i halledebilsek keşke gerçekten çok can sıkıcı insanlar var keşke direkt bilgisayarlarını kapatabilsek

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Yine kendim buldum. arayınca bir şeyler bulunuyor illaki. ama eski teamkill gibi değil tabi. kendi takımı nı kesme sorununu kısmen çözmüş olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...