Wolftü Tuşlu Hile yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Are You Ready?
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Selam,
Hocam ben şimdi tuşlu always hack kodladım.Ancak böyle bişey yapmak aklıma geldi.Benim yaptığımda Q ile açıyor E ile kapatıyor.İstediğim şey Shift tuşuna basılı tutunca aktif olması bırakınca kapanması yardımlarınızı bekliyorum.
İyi forumlar

Üye
8 HİZMET YILI
Tuşlu Hileyi Kodladım Capslock'a basılı tutunca çalışıyor bırakınca duruyor fakat bir odaya girip hileyi aktif ediyorum oyun bittikten sonra başka bir oyuna başlayacağım zaman oyundan atıyor sebebi ne olabilir

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tuşlu Hileyi Kodladım Capslock'a basılı tutunca çalışıyor bırakınca duruyor fakat bir odaya girip hileyi aktif ediyorum oyun bittikten sonra başka bir oyuna başlayacağım zaman oyundan atıyor sebebi ne olabilir
;) onu biraz kafa yorup ayarlamak lazım.. vb.net te öyle c++, c# da atmaz ama vb.net te aynı sorun bende var bu sorunun çözümü kolay yönden oyuna girmeden kapatıcaksın özelligi oyunda yenıden acıcaksın.. atmaz ama sen uraşırım kalıcı olsun diyorsan ben suan şöyle düşündüm mesela; Girdiğin odadaki çektiği obj kodunu kaydet otomatik ve girer girmez bir defa çeksin ve deki eğer bu kod(obj.text) aynı ise bir şey yapma değil ise yenıden aktif et ve durdur işlemi sürekli tekrarlıycak bir maktık olabilir.
biraz karısık ama kafa çalıştırılırsa yapılabilir o_O:p

Üye
8 HİZMET YILI
;) onu biraz kafa yorup ayarlamak lazım.. vb.net te öyle c++, c# da atmaz ama vb.net te aynı sorun bende var bu sorunun çözümü kolay yönden oyuna girmeden kapatıcaksın özelligi oyunda yenıden acıcaksın.. atmaz ama sen uraşırım kalıcı olsun diyorsan ben suan şöyle düşündüm mesela; Girdiğin odadaki çektiği obj kodunu kaydet otomatik ve girer girmez bir defa çeksin ve deki eğer bu kod(obj.text) aynı ise bir şey yapma değil ise yenıden aktif et ve durdur işlemi sürekli tekrarlıycak bir maktık olabilir.

Kardeşim vb.net dilini yeni kullanmaya başladım rica etsem içinde sadece tuşlu always headshot olan bir proje hazırlayabilir misin?

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim vb.net dilini yeni kullanmaya başladım rica etsem içinde sadece tuşlu always headshot olan bir proje hazırlayabilir misin?
sen ben yaptım dıyorsun ya işte, benim şuan işlerim var o durumu daha kendımde de düzeltmedım sadece bir yol söyledim.. benimde uğraşmam gerekecek.. şuan elimdeki hilelerle uraşıyorum yardım edemeyeceğim kusura bakma ./

Üye
8 HİZMET YILI
PD47mQ.png

If GetAsyncKeyState den önce On Error Resume Next yazsam düzelir mi sorun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...