Seçkin Üye
DelPhoİ' Alıntı:***.net den alinti mi yoksa senin mi hile ?
Exelance' Alıntı:bence çöp gibi ?
kingwar732' Alıntı:DelPhoİ' Alıntı:***.net den alinti mi yoksa senin mi hile ?
Krdşm Sence??? Şuana Kadar Birşey Cracklayıp Paylaştığımı, Alıntı Yaptığım Hile Gördün mü? Niye Alıntı Yapim. Sen Forumda Çok Gezmiyon Galiba. Beni Bilirler. Kendi Emeğimle Kodlayıp, Kendi Emeğimle Paylaşırım!
Exelance' Alıntı:bence çöp gibi ?
Krdşm C++ Kodlamıyorum. Dword Gibi de Kodlayamıyorum. Yani Çok Biliyosan Git Kendin Yap Derim Ben. Küçük Düşürmeye Hakkın Yok! Onlar Profesyonel Kodluyorlar. Biz Daha İlk Sürümünü Çıkarttık. Galiba VB.net ten Anlamıyorsun? Hile de Bot Eksik ve Tuşla Açılmasının Sebebi OBJ'lu Hileler Olduğundan Dolayıdır. Geliştiriyoruz İşte! Sende İlk Coderliğe Başladığında Buna Felaket Deme Halin Vardı! Özellikle de Tek Başıma Hallediyorum Hackları!!!
Exelance' Alıntı:Kardes seri deil ? Bunun kullanani fazla olmaz.
BozkurtTeam' Alıntı:Anlaşıldı Bende gp farmer çıkartcam
hello bitchesmy name uvuvwevwevwe onyetenyevwe ugwemubwem ossas
WhySperMachina' Alıntı:Belki biliyosundur da eksiklikleri sayayım.
1- Etrafa dönerek vurması her zaman daha iyidir fazla yön alır o yüzden timer çalıştırırken right arrow veya left arrow tuşlarını aktif etsin o zaman daha hızlı ölürler.
2- Hazır bot da ekle bende vardı da sana verirdim ama kodları sildim. Ö.m gelirsen sana çok güzel gelişebileceğim bir vb.net projesi verebilirim.
kingwar732' Alıntı:WhySperMachina' Alıntı:Belki biliyosundur da eksiklikleri sayayım.
1- Etrafa dönerek vurması her zaman daha iyidir fazla yön alır o yüzden timer çalıştırırken right arrow veya left arrow tuşlarını aktif etsin o zaman daha hızlı ölürler.
2- Hazır bot da ekle bende vardı da sana verirdim ama kodları sildim. Ö.m gelirsen sana çok güzel gelişebileceğim bir vb.net projesi verebilirim.
Sağolasın. ÖM Geldim Efendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?