Isse Kun
Emektar Üye
Global vip hack yapımına tekrar başladım fakat bu sefer ismi [Victory Hack] olarak çıkış yapıcak.
Bu hilede amaçlanan,Kullanımı optimize etmek.
Şu sizlere görüntü veremiyorum yapıma 10 dakika önce başladım.
Oyun içi [Tıklanabilir menü] sistemini kullanmıyacağım.
Victory hack,Global vip hack gibi bir vip hack olmayacak tamamen Lite bir sürüm olacaktır.
Bu güne kadar hilemde bir ban yeme [hile olduğunu belli edip ban yiyen arkadaşlar sayılmıyor.] problemi görünmedi.
Victory hack hilesinin kullanımına göre daha sonra yeni özellikler eklenerek vip sürüm yapılabilir.
Bu hilede,fix yediğimiz zaman uzak sunucudan hileye girişleri kapatmayacağım bu nedenle hilenin güncelliğini paylaşılan hile konusundan takip etmeniz gerekmektedir.
Eklenecek özelliklerden bahsetmeme gerek yok çünkü eklenecek özellikler bellidir [wolftü hilesini kullananlar bilir]
Merak ettiğiniz kafanızda takılan sorularınız var ise cevaplarım.
NOT: Konu altında Alakasız yorum ve Spam yorum yapanlar uyarılacaktır.
Bu hilede amaçlanan,Kullanımı optimize etmek.
Şu sizlere görüntü veremiyorum yapıma 10 dakika önce başladım.
Oyun içi [Tıklanabilir menü] sistemini kullanmıyacağım.
Victory hack,Global vip hack gibi bir vip hack olmayacak tamamen Lite bir sürüm olacaktır.
Bu güne kadar hilemde bir ban yeme [hile olduğunu belli edip ban yiyen arkadaşlar sayılmıyor.] problemi görünmedi.
Victory hack hilesinin kullanımına göre daha sonra yeni özellikler eklenerek vip sürüm yapılabilir.
Bu hilede,fix yediğimiz zaman uzak sunucudan hileye girişleri kapatmayacağım bu nedenle hilenin güncelliğini paylaşılan hile konusundan takip etmeniz gerekmektedir.
Eklenecek özelliklerden bahsetmeme gerek yok çünkü eklenecek özellikler bellidir [wolftü hilesini kullananlar bilir]
Merak ettiğiniz kafanızda takılan sorularınız var ise cevaplarım.
NOT: Konu altında Alakasız yorum ve Spam yorum yapanlar uyarılacaktır.
Son düzenleme: