Depo Dword ReBorn Update Details [v1.0]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
POOREb.png

Dword hilesinin Wolftü için yapımına yeniden başladık ve ismini ReBorn olarak koyduk arkadaşlar. Bu yapımda amaçlanan, hilenin sisteminizi kullanımınızı en aza indirmesi, yani tamamen optimize olmuş bir hack yaratmak amacımız.

Yakında resimler eklenecektir, yapımına 15 dk önce başlandı. %10 luk bir kısmı bitti. [Korumalar vs.vs.]
Base olarak Dword v6.8 te kullandığımız base kullanıldı. Eski tasarıma geri dönüyoruz (Mouse değil)

Dword ReBorn bir vip hack değil, lite hack'tır. Yapımındaki amaç hem hileyi optimize etmek, hemde ban problemiyle ilgili daha çok information toplamaktır. Umuyorum bu menüyle birlikte koyulan fixlerin bir çoğunu detect edip çözebiliriz. Bu sayede ban problemi olmadan oyununuzun zevkini çıkarabilirsiniz.

Eğer ban problemi çözülürse, dword reborna daha çok özellik eklenip bir vip hilesi haline getirilecektir.

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Wolftüye en son girdiğimde kampların çoğu boştu oyunun tamamı şuanda %60 kısım hile %40 kişi hileyi yediremeyen nakitçiler
Hileye nakitçileri oyundan atcak bi özellik gelse?
Tamam şaka şaka sadece şakaydı panpa ama ilk baştaki dediğim ciddi gerçek

Flasha kafa atacak kadar çaresizim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
İnternet kafeye gittim bi adam 30-35 yaşlarında wolftü oynuyordu,hala yılmamış.direniyor.Dünyayı o yönetsin :DTakipteyiz efsane bişey gelecek hissediyorumm..

HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bekleyip Gözrüceğiz inş ban problemi çözülür

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Takipteyiz reis teşekkürler

Volbi3X
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aga zulu ne oldu onada biraz yuklenseniz fazla ozellik gelse su siskoyu kanser etmek istiyorum

Üye
8 HİZMET YILI
merakla bekliyorum inş bundada hata vermeden atmaz

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yapımınız güzel olabilir fakat sizden ricam olacak bu windows 10 kullanıcıları için ne yapsak çözemedik hepimiz yaşıyoruz ''wolftü çalışmayı durdurdu'' hatası vermeyen bir hack olursa elbet seviniriz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Dword hilesinin Wolftü için yapımına yeniden başladık ve ismini ReBorn olarak koyduk arkadaşlar. Bu yapımda amaçlanan, hilenin sisteminizi kullanımınızı en aza indirmesi, yani tamamen optimize olmuş bir hack yaratmak amacımız.

Yakında resimler eklenecektir, yapımına 15 dk önce başlandı. %10 luk bir kısmı bitti. [Korumalar vs.vs.]
Base olarak Dword v6.8 te kullandığımız base kullanıldı. Eski tasarıma geri dönüyoruz (Mouse değil)

Dword ReBorn bir vip hack değil, lite hack'tır. Yapımındaki amaç hem hileyi optimize etmek, hemde ban problemiyle ilgili daha çok information toplamaktır. Umuyorum bu menüyle birlikte koyulan fixlerin bir çoğunu detect edip çözebiliriz. Bu sayede ban problemi olmadan oyununuzun zevkini çıkarabilirsiniz.

Eğer ban problemi çözülürse, dword reborna daha çok özellik eklenip bir vip hilesi haline getirilecektir.

15 Dakıkada %10 bitmişse birkaçsaatte bitmesi gerekiyor anlamına geliyor..

İnternet kafeye gittim bi adam 30-35 yaşlarında wolftü oynuyordu,hala yılmamış.direniyor.Dünyayı o yönetsin :DTakipteyiz efsane bişey gelecek hissediyorumm..

Ben 42 yasındayım ve halen wolftü oynuyorum Sıtres atmak ıcın bıre bır...

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Bu arada şimdiden hile üzerinde çaşısan arkadaşların elleri dert görmesin.. Emegi gecen herkese Tesekkurler.. Basarılarınızın devamınıdılerım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...