29 Ağu 2016 Yasaklandı #1 BuğraBey B Seçkin Üye Katılım 10 Tem 2016 Mesajlar 366 Tepki puanı 0 Yaş 26 9 HİZMET YILI Beyler wolftü her yamada otomatik olarak csh.dell ve object dosyalarını yüklüyor. Her yama sonrası silin. Img dosyanızı tekrardan kontrol edin csh.dell ve object silin tekrar deneyin
Beyler wolftü her yamada otomatik olarak csh.dell ve object dosyalarını yüklüyor. Her yama sonrası silin. Img dosyanızı tekrardan kontrol edin csh.dell ve object silin tekrar deneyin
29 Ağu 2016 #2 Thor T Uzman Üye Katılım 27 Haz 2016 Mesajlar 287 Tepki puanı 13 Yaş 32 9 HİZMET YILI img dosyasi komple silcem Oyla 0 Olumsuz oyla
29 Ağu 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 BuğraBey B Seçkin Üye Katılım 10 Tem 2016 Mesajlar 366 Tepki puanı 0 Yaş 26 9 HİZMET YILI sastim33' Alıntı: img dosyasi komple silcem Genişletmek için tıklayın ... Sadece csh.dell ve object silmen yeterli olcaktır Oyla 0 Olumsuz oyla
sastim33' Alıntı: img dosyasi komple silcem Genişletmek için tıklayın ... Sadece csh.dell ve object silmen yeterli olcaktır
29 Ağu 2016 #4 Thor T Uzman Üye Katılım 27 Haz 2016 Mesajlar 287 Tepki puanı 13 Yaş 32 9 HİZMET YILI onlar nerde bulamdım da hocam Oyla 0 Olumsuz oyla
29 Ağu 2016 #5 evetbeyler0 E Üye Katılım 22 Ağu 2016 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI BuğraBey' Alıntı: sastim33' Alıntı: img dosyasi komple silcem Genişletmek için tıklayın ... Sadece csh.dell ve object silmen yeterli olcaktır Genişletmek için tıklayın ... abi ben dwordu açıyom xingcode doluyo ama oyuna girmiyor bende ımgde senin dediğin dosyalar yok. evetbeyler0' Alıntı: BuğraBey' Alıntı: sastim33' Alıntı: img dosyasi komple silcem Genişletmek için tıklayın ... Sadece csh.dell ve object silmen yeterli olcaktır Genişletmek için tıklayın ... abi ben dwordu açıyom xingcode doluyo ama oyuna girmiyor bende ımgde senin dediğin dosyalar yok. Genişletmek için tıklayın ... dwordsuz girdiğimde açılıo ama Oyla 0 Olumsuz oyla
BuğraBey' Alıntı: sastim33' Alıntı: img dosyasi komple silcem Genişletmek için tıklayın ... Sadece csh.dell ve object silmen yeterli olcaktır Genişletmek için tıklayın ... abi ben dwordu açıyom xingcode doluyo ama oyuna girmiyor bende ımgde senin dediğin dosyalar yok. evetbeyler0' Alıntı: BuğraBey' Alıntı: sastim33' Alıntı: img dosyasi komple silcem Genişletmek için tıklayın ... Sadece csh.dell ve object silmen yeterli olcaktır Genişletmek için tıklayın ... abi ben dwordu açıyom xingcode doluyo ama oyuna girmiyor bende ımgde senin dediğin dosyalar yok. Genişletmek için tıklayın ... dwordsuz girdiğimde açılıo ama
29 Ağu 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #6 BuğraBey B Seçkin Üye Katılım 10 Tem 2016 Mesajlar 366 Tepki puanı 0 Yaş 26 9 HİZMET YILI Dword güncel değil !! Oyla 0 Olumsuz oyla
29 Ağu 2016 #7 mertkaya056 M Üye Katılım 2 Tem 2016 Mesajlar 27 Tepki puanı 0 Yaş 22 9 HİZMET YILI evetbeyler0' Alıntı: BuğraBey' Alıntı: sastim33' Alıntı: img dosyasi komple silcem Genişletmek için tıklayın ... Sadece csh.dell ve object silmen yeterli olcaktır Genişletmek için tıklayın ... abi ben dwordu açıyom xingcode doluyo ama oyuna girmiyor bende ımgde senin dediğin dosyalar yok. evetbeyler0' Alıntı: BuğraBey' Alıntı: sastim33' Alıntı: img dosyasi komple silcem Genişletmek için tıklayın ... Sadece csh.dell ve object silmen yeterli olcaktır Genişletmek için tıklayın ... abi ben dwordu açıyom xingcode doluyo ama oyuna girmiyor bende ımgde senin dediğin dosyalar yok. Genişletmek için tıklayın ... dwordsuz girdiğimde açılıo ama Genişletmek için tıklayın ... AYNEN EVET BENDEDE ÖLE OLUO Oyla 0 Olumsuz oyla
evetbeyler0' Alıntı: BuğraBey' Alıntı: sastim33' Alıntı: img dosyasi komple silcem Genişletmek için tıklayın ... Sadece csh.dell ve object silmen yeterli olcaktır Genişletmek için tıklayın ... abi ben dwordu açıyom xingcode doluyo ama oyuna girmiyor bende ımgde senin dediğin dosyalar yok. evetbeyler0' Alıntı: BuğraBey' Alıntı: sastim33' Alıntı: img dosyasi komple silcem Genişletmek için tıklayın ... Sadece csh.dell ve object silmen yeterli olcaktır Genişletmek için tıklayın ... abi ben dwordu açıyom xingcode doluyo ama oyuna girmiyor bende ımgde senin dediğin dosyalar yok. Genişletmek için tıklayın ... dwordsuz girdiğimde açılıo ama Genişletmek için tıklayın ... AYNEN EVET BENDEDE ÖLE OLUO
29 Ağu 2016 #8 Emir74 E Uzman Üye Katılım 15 Şub 2016 Mesajlar 225 Tepki puanı 0 Ödüller 5 10 HİZMET YILI sastim33' Alıntı: img dosyasi komple silcem Genişletmek için tıklayın ... hiç gülüceğim yoktu : haklısın ama ))))))) Oyla 0 Olumsuz oyla
sastim33' Alıntı: img dosyasi komple silcem Genişletmek için tıklayın ... hiç gülüceğim yoktu : haklısın ama )))))))