Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun ilk çıktığı zamanlar çok fazla oynardım, nakit falan çekerdim. Şimdi böyle dediğim için tepki vereceksiniz ama eskiden gerçekten kendine has bir havası vardı oyunun.. Sonra ne zaman özel karakterler, saçma sapan silahlar falan geldi, iyice yoldan çıktı. Sonrada bıraktım zaten.
Oyun en başından beri P2W'di zaten. En eski zamanda bile Slotun HK-MC ve EC SL kombon yoksa klana bile almıyorlardı. Oyunu bitiren tek şey hileydi. P2W hiçbir oyun sadece P2W olduğu için bitmez bkz: zulu.
gerek yaş ilerlemesi gerekse hileler yüzünden bırakmışımdır en son oyuna girdiğimde altın setli kafası olmayan bir adam komple haritaya saniyede yüzlerce bomba atıyordu hepimiz arada kaçıp kurtulmaya çalışıyorduk son maçım olmuştu oda
Bir zamanlar oynamak çok eğlenceliydi m6lvrc zamanları ama sonradan oyun para kazanmak için legend seri çıktı ve artık oynayan değil para yatıran kazanıyordu