Wolfü'nün ne kadarlık ömrü kaldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Maalesef böyle bir şey mümkün değil. Herhangi bir firma şuan satın alamaz çünkü wolftü'nün tüm Türkiye hakları şuan Joygame'a ait. Ayrıca herhangi bir firma satın alsa da oyun p2w olur çünkü oyunun yapısı böyle. Ancak bir gün oyunun server sourceleri vb sızarsa ben dahil bir çok kişi sunucu açmaya çalışabilir.
Aşırı iyi olurdu sadece bileği olan kazanıyor parası olan değil aşırı iyi olur.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çoğunluğun 2 3 sene ömrü kaldı demesi wt oyuncuları için çok kötü bir haber çünkü bir çok kişi oyunun öldüğünün farkında değil.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Oyun şuan bence can çekişiyor bitmiş her yerde og hile olmasa bile parayla hile olabiliyorsun herjes hile gini neredeyse KLAN ws ler de bitmiş eski tadı yok herkes aimbot ve izleme kullaniyor

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
daha demin girdim o da 1 milyon GP için 3 sunucu dolu önceden sunucu seçemezdik full dolu olurdu şimdi 3 sunucu zor üzücü OG lerin çıkmasıyla birlikte oyuncu kitlesini kaybetti hemde yayıncı kitlesinide yazık etti kendine oyun CSGO gibi Skin devam etseydi zulu gibi yapsaydı daha iyiydi dövmeler görünüş olsaydı vs.. çok şeyler yapılabilirdi ama işte..
kısaca 2 sene falan daha oynanır dahada oynanmaz

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oyun öleli çok oldu, son çırpınışlarını yaşıyor.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
1 2 sene daha götürür götürmez sonra her oyun gibi sonu husranla biter

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
eski haline çevirirlerse insanlar tekrar bi süre oynar ve bir müddet sonra kapanır şu durumda 1 senesi var

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Elleriyle intxhar etti diyebilirim ya bence hiç ömrü kalmadı

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kalmadı ki ömrü. Öldü artık oyun eskiden sabahlara kadar oynadığımız bir oyun olarak duracak köşede.

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Aga be :/ çocuktum lan ergendim bunu oynarken :) canım acıdı bir an. Dostum oyun zaten ilk özel karkterler ve kurtlar geldikten sonra hilenin çıkması ile kapanmıştı şuan sadece can çekişiyor en iyisi fişini çekmek

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yukarıdaki adam haklı, joygame'nin sahibi nertarble ve wolftü joygame'in elide kalan tek şey. Oyun'un günlük aktif sayısı çok az olsa bile bir şekilde kazanıyorlar fakat oyunun ömrü çok uzun olmayacaktır. Baksana 5 lira atıyorsun auroa kutusu alıp 5-10 gün OG dövmesi çıkartabiliyorsun, oyun ne kadar bonkör olmuş siz düşünün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...